Šaht 10 plastični okrugli

  920.00 рсд

  Šaht 10 Plastični Okrugli Ključna Komponenta za Efikasno Navodnjavanje

  Ima sledeće tehničke karakteristike:

  • visina: 256 mm
  • širina: 250 mm
  • težina: 0.9 kg

   

  Plastični šahtovi su idealno rešenje za zaštitu ventila i fitinga koji trebaju da se postave ispod zemlje i omogućuje im lak pristup. Napravljeni su od polipropilena sa zelenim poklopcem. Cilindrični šaht 10″ ima na sebi dva otvora za provlačenje polietilenskih cevi.

  Plastične šahtove za ventile imamo u prodaji u sledećim opcijama okrugle ( 6 i 10 kao i sa slavinom 3/4″ ) i pravougaone ( 12, 14 i džambo ).

   

   

  Opis

  Šaht 10 Plastični Okrugli Dimenzija 250mm x 256mm sa Zelenim Poklopcem: Ključna Komponenta za Efikasno Navodnjavanje

  Šaht 10 Plastični Okrugli Dimenzija 250mm x 256mm sa Zelenim Poklopcem igra ključnu ulogu u očuvanju i efikasnom funkcionisanju sistema podzemnih prskalica. Ovaj proizvod je nezamenljiv deo infrastrukture za navodnjavanje, pružajući zaštitu ventila i olakšavajući održavanje sistema.

  Značaj Šahta 10 u Navodnjavanju:

  Šaht 10 predstavlja vitalnu komponentu sistema navodnjavanja jer ne samo što pokriva ventile, već i sprečava oštećenje sistema od spoljašnjih uticaja. Omogućava čist pristup ventilima i žicama, olakšavajući održavanje i servisiranje sistema.

  Važnost Pravilne Dimenzije Šahta:

  Pravilno dimenzionisanje šahta je od suštinskog značaja za optimalno funkcionisanje sistema navodnjavanja. Šaht 10 dimenzija 250mm x 256mm pruža dovoljno prostora za pristup ventilima i ostalim komponentama, čime se osigurava efikasno održavanje sistema.

  Zaštita Komponenti Sistema:

  Osim što štiti ventile, Šaht 10 pruža zaštitu i drugim važnim komponentama sistema, kao što su žičani spojevi i sprečavači povratnog udara. Time se osigurava integritet sistema i produžava njegov životni vek.

  Estetski Dizajn i Funkcionalnost:

  Estetski dizajn zelenog poklopca Šahta 10 doprinosi ne samo funkcionalnosti već i estetici dvorišta. Harmonično se uklapa u okolinu, pružajući zaštitu bez narušavanja izgleda.

  Otpornost i Trajnost:

  Izrađen od visokokvalitetne plastike, Šaht 10 je otporan na vremenske uslove i UV zračenje, čime se osigurava dugotrajan rad sistema. Njegova trajnost čini ga pouzdanom investicijom za budućnost.

  Zaključak:

  Ukratko, Šaht 10 Plastični Okrugli Dimenzija 250mm x 256mm sa Zelenim Poklopcem je esencijalni deo sistema za navodnjavanje. Njegova uloga u zaštiti i održavanju sistema čini ga neophodnim za svako uređeno dvorište ili zelenu površinu.

  Plastične šahtove za ventile imamo u prodaji u sledećim opcijama okrugle ( 6 i 10 kao i sa slavinom 3/4″ ) i pravougaone ( 12, 14 i džambo ).

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA:

  ŠIRINA:250MM VISINA:256MM

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …