Hunter PS – 04 1/2c sprej

  525.00 рсд

  PS – 04 10A

  HUNTER PRO SPRAY  rasprskivači su jednostavni za upotrebu, a potom i pogodni za zalivanje u vidu veštačke kiše i za površine najsloženijih oblika. Ugao zalivanja se može podesiti brzo i precizno. Prečnik zalivanja je 3,0 m.

  PS – 04 12A

  HUNTER PRO SPRAY rasprskivači su jednostavni za upotrebu, a potom i pogodni za zalivanje u vidu veštačke kiše i za površine najsloženijih oblika. Ugao zalivanja se može podesiti brzo i precizno. Prečnik zalivanja je 3,7 m.

  PS – 04 15A

  HUNTER PRO SPRAY rasprskivači su jednostavni za upotrebu, a potom i pogodni za zalivanje u vidu veštačke kiše i za površine najsloženijih oblika. Ugao zalivanja se može podesiti brzo i precizno. Prečnik zalivanja je 3,7 m.

  PS -04 17A

  HUNTER PRO SPRAY rasprskivači su jednostavni za upotrebu, a potom i pogodni za zalivanje u vidu veštačke kiše i za površine najsloženijih oblika. Ugao zalivanja se može podesiti brzo i precizno. Prečnik zalivanja je 5,2 m.

  Opis

  Hunter PS – 04 1/2c sprej glave prskalice su projektovane da obezbede dugotrajne, pouzdane performanse u stambenim aplikacijama. Dostupne u visinama od grmlja do 12”,

  Hunter PS – 04 1/2c sprej glave imaju izdržljivu konstrukciju koja je bez premca. Ekskluzivni dizajn poklopca tela koji ne curi čak ni kada se olabavi i pouzdanu dvodelnu čegrtaljku koja se lako podešava. Pro-sprejevi su kompatibilni sa Pro podesivim mlaznicama, Pro fiksnim mlaznicama i MP rotatorima. Svi modeli takođe uključuju poklopac za ispiranje sa prstenom za povlačenje kako bi se ostaci i začepljenje sveli na minimum. Hunter Pro-Sprai glava prskalice je kompatibilna sa svim industrijskim standardnim ženskim mlaznicama nudeći visok stepen fleksibilnosti.

  Najčvršća zaptivka brisača u industriji napravljena je od dve vrste materijala otpornih na hemikalije i hlor. Ova multifunkcionalna zaptivka brisača koja se aktivira pritiskom smanjuje protok, radi na niskim pritiscima i omogućava da se više glava za prskanje instalira na istoj zoni. Njegov inovativni dizajn sprečava da krhotine uđu u zaptivku kada je uspon uvučen, smanjujući zaglavljivanje uspona.

  Najjača opruga u industriji za pozitivno povlačenje pod bilo kojim uslovima. Opcioni nepovratni ventili eliminišu drenažu na glavama postavljenim na padinama, štiteći pejzaž od oštećenja i erozije uz smanjenje otpada vode. Birajte između pogodnosti fabrički instaliranih nepovratnih ventila ili fleksibilnosti instalacije na terenu.

  Pešački saobraćaj,oprema za uređenje pejzaža, promene temperature i pritisci pri vožnji bicikla često mogu da dovedu do popuštanja kapa. Većina tela spreja koristi O-prsten, koji lomi zaptivku odmah nakon otpuštanja. PS može izdržati više od jednog punog okreta od 360º i ostati zapečaćen pri bilo kom pritisku.

   

   

   

  Dodatne informacije

  HUNTER PRO SPREJ:

  10a, 12a, 15a, 17a

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …