Hunter programator

  12,150.00 рсд26,430.00 рсд

  Hunter programatori su stambeni kontroleri početnog nivoa nude jednostavan rad sa kompatibilnošću Solar Sinc. Sa kontrolom koja se lako konfiguriše za do 8 stanica, uključujući 3 programa i 4 startna vremena za svaku, Ks-Core je savršeno rešenje za stambene aplikacije. Instalirajte revolucionarni Solar Sinc ET senzor koji reguliše vreme rada navodnjavanja dnevno na osnovu lokalno izmerenog vremena. Ks-Core je takođe kompatibilan sa Hunter daljinskim upravljačima za brzo, bežično aktiviranje navodnjavanja. Instalacija, rad i održavanje su dizajnirani da budu jednostavni, a da istovremeno pružaju optimalnu efikasnost i pouzdanost.

  Hunter programatori imaju sledeće karakteristike:

  • 2, 4, 6 ili 8 (fiksni modeli)
  • Solar Sinc® dodatak štedi vodu na osnovu lokalnih vremenskih uslova.
  • Ugrađena ključna brava na modelima na otvorenom štiti od vandalizma.
  • 3 fleksibilna programa sa po 4 vremena početka i do 4 sata rada.
  • KuickCheck™ pruža jednostavnu dijagnostiku neispravnog ožičenja na terenu.
  • Postavka Sakrij programe prikazuje 1 program i 1 vreme početka radi pojednostavljenja.
  • Obustavite navodnjavanje do 99 dana tokom van sezone.
  • Zaštita od kratkog spoja otkriva greške u ožičenju i preskače stanicu bez oštećenja sistema.
  • Easi Retrieve™ memorija pravi rezervnu kopiju punog rasporeda navodnjavanja.
  • Kašnjenje između stanica za sporo zatvaranje ventila ili punjenje pumpe.
  • Cicle and Soak sprečava rasipanje i oticanje vode u oblastima sa promenama nadmorske visine ili uskim zemljištima.
  • Sezonsko prilagođavanje za brže prilagođavanje rasporeda bez promene vremena rada.

   

   

  Opis

  Hunter programator je jednostavno rečeno, pametni kontroler za navodnjavanje ili tajmer ima ugrađene funkcije za uštedu vode. Uključujući senzor za prilagođavanje optimalnom vremenu rada prskalice na osnovu lokalnih vremenskih uslova. Pametni kontroleri pomažu da se obezbedi zdrav, lep pejzaž uz smanjenje upotrebe vode. Ovo ne samo da štedi vodu, već i smanjuje troškove za vlasnika kuće.

  Dodajte Hunter Solar Sinc® senzor da biste konvertovali odabrane Hunter kontrolere na naizmeničnu struju u pametne kontrolere. Senzor za solarnu sinhronizaciju je odobren od strane EPA VaterSense®. Hunter Ks-Core®, Pro-C®, I-Core®, ICC2, ACC i ACC2 kontroleri su pametni kontroleri koji štede vodu kada su upareni sa Solar Sinc.

  Hunter programator  na naizmeničnu struju postaje pametni kontroler koji štedi vodu kada je uparen sa Solar Sinc® senzorom. Senzor za solarnu sinhronizaciju je odobren od strane EPA VaterSense®. Možete lako da konvertujete prethodno instalirane kontrolere napajane naizmeničnom strujom u pametne kontrolere dodavanjem senzora za solarnu sinhronizaciju.

  Solar Sinc ET senzor je napredni vremenski senzor koji izračunava evapotranspiraciju (ET). Svakodnevno prilagođava Hunter kontrolere na osnovu lokalnih vremenskih uslova. Solar Sinc meri sunčevo zračenje i temperaturu i koristi ET da odredi tačnu vrednost procenta sezonskog prilagođavanja za slanje kontroleru.

  Kontroler zatim koristi svoje programirano vreme rada i vrednost sezonskog prilagođavanja Solar Sinc-a da izmeni vreme rada navodnjavanja za taj dan. Pored toga, Solar Sinc ET senzor uključuje karakteristike popularnih Hunter Rain-Clik™ i Freeze-Clik® senzora koji obezbeđuju brzu reakciju u isključivanju vašeg sistema za navodnjavanje tokom kiše i/ili smrzavanja radi uštede vode.

  Pametni kontroler je deo pravilno dizajniranog,instaliranog,kojim se upravlja i održava automatski sistem za navodnjavanje.Tajmer je odgovoran za aktiviranje svakog ventila i za količinu vode koja se primenjuje na pejzaž.

  Važno je da profesionalac za navodnjavanje instalira pametni kontroler kako bi se osiguralo da je pravilno podešen za potrebe vode u pejzažu.

   

  Dodatne informacije

  ZONA - U.M - V.M

  XC – 401 4-U.M, XC – 401 4.VM, XC – 601 6-U.M, XC – 601 6-V.M, XC – 801 8-U.M, XC – 801 8-V.M

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …