Spojnica sa holenderom UN

  270.00 рсд

  Spojnica sa holenderom UN ima sledeće tehničke karakteristike:

  • radni pritisak: do 16 bara
  • dimenzija: 32 mm
  • konekcija: 1″ un
  • materijal: polipropilen
  • UV stabilna

   

  Spojnica sa holenderom UN je idealan spoj između polietilenske cevi i cevi ili fitinga sa vn navojem. Koristi se uglavnom na mestima sa ograničenim radnim prostorom, u sistemima za navodnjavanje i vodovod.

  Opis

  Spojnica sa holenderom UN trpi pritisak do 16b. Kompresioni fitinzi su staroškolska verzija fitinga za brzo povezivanje. Iako ovi fitinzi mogu zahtevati više posla nakon instalacije, oni i dalje pružaju jake, čvrste i pouzdane zaptivke za bilo koju od vaših konfiguracija za tretman vode. Spojnica sa holenderom UN proizvedena je od izuzetno čvrste I visokokvalitetne plastike.

  Šta je kompresioni spoj?

  Kompresioni spoj sabija komponentu fitinga u drugu komponentu, obično neku vrstu cevi, da bi se stvorila vodonepropusna zaptivka između dve različite linije. Sa uvođenjem fitinga u stilu brzog povezivanja u industriju za prečišćavanje vode, kompresioni fiting se ređe koristio, ali je i dalje odličan spoj koji može da izdrži visok pritisak i daje vam pouzdano, čvrsto zaptivanje. Kompresioni fiting se sastoji od čaure, navrtke i samog tela fitinga. Navlaka deluje kao zaptivka kada je navrtka pritisne u telo fitinga.

  Kako instalirati i ukloniti kompresioni spoj?

  Kompresioni fitinzi se jednostavno postavljaju, ali im je u većini slučajeva potreban ključ. Sastoje se od tri komponente: rukavca, matice i tela fitinga. Sve komponente rade zajedno da bi stvorile vodonepropusnu zaptivku. Da biste napravili ovaj pečat, morate:

  • gurnite maticu na cev,
  • gurnite čahuru do matice na njegovoj strani sa navojem,
  • stavite cev u konektor na telu fitinga i povucite maticu, a zatim i čauru, nadole tako da se navoji na matici sretnu sa navojima na telu fitinga,
  • u tom trenutku ćete zavrnuti maticu na telo fitinga,
  • koristite svoj ključ da zategnite vezu.

  Da biste uklonili spojnicu, jednostavno uradite istu stvar obrnuto. Kada izvučete čauru iz tela fitinga, rukav će se zalepiti za cev.Ako samo stavljate čahuru nazad u telo fitinga, ili povezujete istu cev sa novom konfiguracijom ugaonog graničnika, možete jednostavno ponovo da koristite navlaku.Ako ne povezujete ponovo cev sa drugim oblikom kompresionog fitinga, moraćete da odsečete čauru da biste je uklonili iz cevi.

  Dodatne informacije

  PREČNIK

  FI32x1UN

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …