Pumpa potapajuća top vortex 2 PEDROLLO

  20,860.00 рсд

  Potapajuća pumpa za lako prljavu vodu TOP VORTEX 2 Pedrollo ima sledeće tehničke karakteristike:
  – P  Snaga motora: 0,25kW-0,37kW
  – Q l/min (protok):10-180/min
  – H metara (dostavna visina): 8m-1m
  – Namena: lako prljava voda
  – Maksimalna dimenzije čestica: 25mm
  – Maksimalna tempertura tečnosti: +40C
  – Potis: 1 1/4″

  Opis

  Pumpa potapajuća top vortex 2 PEDROLLO  serija je pogodna za upotrebu za čistu i lako prljavu vodu koja ne sadrži abrazivne čestice. Kao rezultat rešenja koja su usvojena u proizvodnji pumpe, kao što je potpuno hlađenje motora vodom koja se pumpa i osovina sa dva mehanička zaptivača u uljnoj komori. Ove pumpe su izdrzljive i pouzdane za upotrebu. Pogodni su za primenu kao što su odvodnjavanje malih poplavljenih područja (prostorije, podrume, garaže) u fontanama za dugotrajan rad, u industriji. Serija top vortex 2 PEDROLLO je IZUZETNO pogodna za ispumpavanje vode do nivoa od 20 milimetra iznad poplavljene površine.

  Pumpa potapajuća top vortex 2 PEDROLLO za vodu je tip centrifugalne pumpe koje rade uronjene u tečnost i služe za pumpanje vode iz bunara. Sa potopljenom pumpom, voda se gura prema površini, a ne povlači je naopako. Posebno su dizajnirani i uvek su potopljeni u vodu za pumpanje.

  Ceo sklop koji se sastoji od motora i pumpe je potpuno potopljen u tečnost koja se obrađuje. Potopna pumpna jedinica je hermetički zatvoreno telo, sa pumpom koja je usko povezana sa njim. Generalno, usklađen je sa direktivama EU i ISO.

  Potopna pumpa se obično uvodi u tečnost da bi je gurnula sa jednog mesta na drugo. Motor potopljene pumpe pretvara kinetičku energiju u centrifugalnu energiju. Konačno, energija pritiska podiže vodu iz bunara.

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …