Lay flat šelna metalna PN6

  340.00 рсд650.00 рсд

  U ponudi su sledeće dimenzije:

  • 52-55mm
  • 74-79mm
  • 98-103mm.

   

  Lay flat šelne su od nerđajućeg čelika. Lay flat šelna metalna za crevo se koristi da bi se obezbedilo da se primeni jednaka količina pritiska, kako bi se crevo učvrstilo.

  Opis

  Obezbedite Stabilnost i Bezbednost sa Lay Flat Šelnom Metalnom PN6

  Lay flat šelna metalna PN6 za crevo se koristi da bi se obezbedilo da se primeni jednaka količina pritiska, kako bi se crevo učvrstilo. Ova šelna je posebno pogodna za obezbeđivanje creva pod visokim pritiskom, pružajući vam bezbrižnost da je vaše crevo bezbedno i u najboljem mogućem položaju za uspešnu upotrebu.

  Osnove Lay Flat Šelne: Ključna Komponenta za Stabilnost Creva

  Na lay flat šelnama iz naše ponude je jedinstveni okretni most je savršen za montažu u najtežim aplikacijama, gde su vam potrebna pouzdanost, čvrstoća, veliki obrtni moment i izuzetne hidraulične performanse. Garantujemo da u našem asortimanu imamo lay flat šelnu za crevo koja odgovara vašim zahtevima.

  Raznolika Ponuda Fitinga i Šelni za Vaše Lay Flat Crevo

  U ponudi je niz fitinga za lay flat creva kao i šelni za različite veličine i tipove lay flat creva koji se obično koriste u sektoru navodnjavanja i građevinarstva. Naši konektori za lay flat creva su izdržljivi i visokog kvaliteta, pružajući vam mirnoću kada ih koristite sa svojim crevima. To znači da su curenje i prosipanje tokom prenosa stvar prošlosti!

  Lay Flat Crevo: Ključno Rešenje za Transport Tečnosti

  Lay flat crevo je napravljeno od PVC-a. Kao što ime sugeriše, jedno od njegovih ključnih svojstava je sposobnost creva da se položi ravno za potrebe skladištenja. Koriste se za isporuku vode u ulogama kao što su građevinarstvo ili navodnjavanje. Kada nije lako transportovati vodu.

  Korišćenje Lay Flat Creva u Situacijama Poplava

  Još jedna oblast u kojoj se lay flat crevo može dobro iskoristiti je čišćenje od poplava. Kada se koristi u tandemu sa pumpom za vodu, pumpa za vodu usisava vodu iz poplavljenog područja. A zatim se koristi lay flat crevo za ispuštanje u bezbedno područje ili poplavnu ravnicu koja je često udaljena nekoliko stotina metara.

  Lay flat šelne kompatibilnost

  Lay flat šelna metalna PN6 iz prodajne ponude Unijaplast-a je kompatiblna sa svim lay falt crevima sa tržišta. Uvereni smo da možemo zadovoljiti sve vaše potrebe kada je u pitanju stabilnost i bezbednost vašeg creva.

   

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA:

  52mm – 55mm, 74mm – 79mm, 98mm – 103mm

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …