Pumpa plurijet 3/100X PEDROLLO

  25,850.00 рсд

  Pumpa plurijet 3/100X PEDROLLO ima sledeće performanse:

  Protok do 130 l/min (7,8m³/h)

  Visina vodenog stuba do 50 m

  Vrsta tečnosti: Čista voda

  Upotreba: domaća, civilna

  Primene: sistemi vodosnabdevanja, sistemi pod pritiskom, pumpe za navodnjavanje

  Tipologija: površina

  Porodica: samousis

  Opseg performansi: Protok do 130 l/min (7,8 m³/h) Visina do 52 m

  Ograničenje aplikacije: Temperatura okoline do +40 °C

  Manometrijsko usisno podizanje do 9 m (HS)

  Temperatura tečnosti: – između -10 °C i +60 °C za PLURIJET 80-100 – između -10 °C i +40 °C za PLURIJET 80Ks-100Ks

  Maks. radni pritisak 6 bara

  Kontinuirana usluga S1

   

  Opis

  Pumpa plurijet 3/100X PEDROLLO samousisna se preporučuje za pumpanje čiste vode čak i u slučajevima gde je prisutan vazduh. Kao i za tečnosti koje nisu hemijski agresivne prema materijalima od kojih je pumpa napravljena. Zbog svoje tišine, pouzdanosti i niske potrošnje energije preporučuju se za kućnu i civilnu primenu. Posebno za pod pritiskom i distribuciju vode u kombinaciji sa rezervoarima pod pritiskom, za rekuperaciju kišnice, za sisteme za navodnjavanje itd. Instalaciju je potrebno izvršiti u dobro provetrenim zatvorenim prostorima ili u svakom slučaju zaštićenim od lošeg vremena.

  Pumpa plurijet 3/100X PEDROLLO je specifičan tip pumpe za tečnost koju treba napuniti tečnošću unutar šupljine pumpe ili tela pumpe da bi se pokrenuo proces pumpanja. Ova karakteristika dizajna pruža priliku za povećanje efikasnosti rada u procesnim postrojenjima. gde se pumpe koriste za niz ponovljenih ali povremenih operacija. Stalno prisustvo tečnosti u telu pumpe omogućava pumpi da bolje rukuje takozvanim „vazdušnim džepovima“. Kao i akumulacijama vazdušnih mehurića u radnom mehanizmu pumpe koji mogu narušiti njen pravilan rad. U praksi, samousisne pumpe se prethodno pune relevantnom tečnošću kroz mali otvor koji se nalazi na telu pumpe (komora u kojoj se nalazi radno kolo). Nakon ove operacije, pumpa može da radi, izazivajući turbulenciju koja omogućava da se tečnost podigne i „očisti“ cevovod od vazduha.

  Konkretno, u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji, pumpe se postavljaju u procesne linije za obavljanje različitih operacija kao što su:

  • Prebacite tečnosti, sastojke, sirovine i poluproizvode kroz procesne linije.
  • Pumpa (čišćenje na mestu) tečnosti za obavljanje operacija čišćenja i dezinfekcije cevi i komponenti postrojenja.
  • Prebacite tečnosti iz jedne posude za skladištenje u drugu. Izvršite operacije pražnjenja bubnja i rezervoara.
  • Samousisne pumpe se takođe lako koriste u građevinarstvu, poljoprivredi i sektoru za prečišćavanje vode kada je neophodno da se pravilno ekstrahuje i pumpa voda uz istovremeno održavanje uslova visoke efikasnosti postrojenja.
  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …