Pumpa samousisna JSW2A 1.1Kw PEDROLLO

  23,920.00 рсд

  Performanse:

  • Q MAX ( h/l ) – 4200
  • H max ( m ) – 55
  • Snaga kW -1,1
  • Ulaz/ Izlaz – 1″-1″

   

  Tehničke karakteristike:

  Vrsta tečnosti: Čista voda

  Upotreba: domaća

  Primene: sistemi vodosnabdevanja, protivpožarni setovi, sistemi za pranje, sistemi pod pritiskom, pumpe za navodnjavanje, transfer tečnosti

  Tipologija: površina

  Porodica: samousisna

  Opseg performansi: Protok do 60 l/min (3,6 m³/h)

  Visina do 48 m

  Ograničenje aplikacije: Temperatura tečnosti od -10 °C do +40 °C Temperatura okoline do +40 °C

  Manometrijsko usisno podizanje do 9 m (HS)

  Maks. radni pritisak 6 bara

   

   

  Opis

  Pumpa samousisna JSW2A 1.1Kw PEDROLLO je specifičan tip pumpe za tečnost koju treba napuniti tečnošću unutar šupljine pumpe ili tela pumpe da bi se pokrenuo proces pumpanja. Ova karakteristika dizajna pruža priliku za povećanje efikasnosti rada u procesnim postrojenjima gde se pumpe koriste za niz ponovljenih ali povremenih operacija.

  Opremljena je usisnim priključkom koji se obično nalazi na prednjoj strani i priključkom za isporuku na vrhu. Uređaj je opremljen impelerima koji potiskuju vodu iz pumpe pod određenim pritiskom. Pomoću creva ova voda se može pumpati do radnog kola, irigatora ili prskalice, koji zauzvrat navodnjavaju zemljište.

  Pumpa JSW2A je samousisna, što znači da crpi vodu iz izvora. Zatim primenjuje visok pritisak da bi je koristila uglavnom za navodnjavanje. Naučno, nije moguće crpiti vodu sa dubine veće od osam metara. Međutim može se crpiti sa udaljenosti veće od osam metara, pod uslovom da se to radi horizontalno.

  Stalno prisustvo tečnosti u telu pumpe omogućava pumpi da bolje rukuje takozvanim „vazdušnim džepovima“ ili akumulacijama vazdušnih mehurića u radnom mehanizmu pumpe koji mogu narušiti njen pravilan rad. U praksi, samousisne pumpe se prethodno pune relevantnom tečnošću kroz mali otvor koji se nalazi na telu pumpe (komora u kojoj se nalazi radno kolo). Nakon ove operacije, pumpa može da radi. Izazivajući turbulenciju koja omogućava da se tečnost podigne i „očisti“ cevovod od vazduha.

  Pumpa samousisna JSW2A 1.1Kw PEDROLLO je pogodna za upotrebu sa čistom vodom. Kao i tečnostima koje nisu hemijski agresivne prema materijalima od kojih je pumpa napravljena. Samousisne JSW pumpe su dizajnirane da pumpaju vodu čak i u slučajevima kada je prisutan vazduh. Kao rezultat njihove pouzdanosti i činjenice da su laki za upotrebu. Preporučuju se za upotrebu u domaćinstvima kao što je distribucija vode u kombinacija sa malim ili srednjim setovima za pritisak, i za navodnjavanje bašta i parcela, itd.

   

   

   

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …