Odvodna cev oluka

  3,050.00 рсд3,720.00 рсд

  Odvodna cev oluka plastičnih je prečnika FI75mm i FI90mm i dužine 4000mm.

  Glavne prednosti  Kanion sistema oluka:

  •  oluci otporni na vremenske uslove i koroziju
  •  sistem oluka održava visoku krutost tokom rada
  •  ima čvrste veze
  •  lako se sklapa
  •  ima visoku hidrauličnu efikasnost
  •  sistem oluka uključuje veliki broj okova i dodatnih elemenata za izbor
  •  nije potrebno održavanje.

   

  Garancija na Kanion sisteme plastičnih oluka je 10 godina.

   

  NAPOMENA:

  Skladištenje i transport
  Oluci i odvodne cevi treba da se skladište na glatku površinu (bez oštrih ivica i neravnina). Da se ne bi deformisali delovi smešteni odozdo, visina tovara ne sme biti veća od 7 redova. Različite prateće elemente treba, sve do upotrebe,držati originalno upakovane. Pri transportu, robu dobro učvrstiti, da bi se sprečili pokreti i trzanja. Pri prevozu pojedinačnih oluka i cevi, istovar i utovar vršiti ručno. Posebno paziti pri transportu u zimskom periodu kada se, zbog niskih temperatura, smanjuje otpornost materijala na udarce.

   

   

  Opis

  Odvodna cev oluka PVC.

  Odvodna cev oluka i uopšteno oluci (PVC) dolaze u jednoj kontinuiranoj jedinici. Pošto su napravljeni od oblikovane plastike. Nemaju šavove i ne trebaju farbu, pa je s vremenom manja šansa od korozije. Takođe je manja šansa za udubljenja,kao i fleke i ogrebotine na njihovoj površini u poređenju sa metalnim. Plastika je fleksibilna.

  U poređenju sa nekim metalnim olucima, plastika ne gubi lako svoj oblik kada se savija. U stvari odvodna cev oluka kao i ceo sistem, napravljeni su imajući na umu ovu činjenicu. Metalni oluci, iako fleksibilni,imaju tendenciju da se izobliče nakon primene značajnog pritiska. Mnogo lakše se savijaju, uvijaju i udubljuju od plastičnih varijanti. PVC oluci su jeftiniji i praktičniji za ugradnju od metalnih oluka. Odvodna cev oluka se jednostavno instalira.

  Plastični sistemi su jeftiniji po nominalnoj vrednosti, a pošto su lakši, možete ih instalirati ili zameniti bez potrebe da angažujete profesionalca za instalaciju kako samog sistema tako i odvodne cevi oluka. Plastika se lako menja.To je zato što je PVC u suštini oblikovana plastika, što njegov oblik i boju čini veoma prilagodljivim dizajnu vašeg doma.

  Hidraulički kapacitet oluka je određen prečnikom oluka, a ne odvodne cevi. Oluk plastični ima produbljen profil oluka i najdublji je oluk na tržištu.Koji garantuje povećanu hidrauličku efikasnost i sigurnost tokom velikih kiša, a takođe smanjuje broj odvodnih cevi, što utiče na estetiku objekta.

  Odvodna cev oluka je napravljen od masovno obojenog materijala uz upotrebu najkvalitetnijih stabilizatora i boja, što garantuje odsustvo korozije i održava ujednačenu boju svih elemenata godinama.Pored toga, plastični oluci ne zahtevaju održavanje!

  Spoljašnja i unutrašnja everzija odvodne cevi oluka nisu slučajne. Daju 4-struko ojačanje profila. Koji se protežu po celoj dužini oluka ga značajno učvršćuju i drže horizontalno i vertikalno i sprečavaju deformacije pod opterećenjem snega ili leda. Unutrašnji preklop dodatno sprečava prskanje vode na fasadu.

   

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA:

  PREČNIK:FI75MM DUŽINA:4000MM, PREČNIK:FI90MM DUŽINA:4000MM

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …