Lpe starter

  100.00 рсд106.00 рсд

  Lpe starter ima sledeće tehničke karakteristike:

  • radni pritisak: do 4 bara
  • dimenzija: 16 mm i 20mm
  • prečnik gumice: 15mm
  • za montažu koristi se bušač od 14 mm
  • UV stabilan

   

  Starter za kapajuće cevi u sistemima za navodnjavanje. Idealna konekcija između startera i glavnog voda pomoću ubodnog trna sa gumicom, a spoj između startera i kapajuće cevi pomoću trna sa navojnom kapom. Dimenzija startera obezbeđuje nesmetan protok vode. Unijaplast predstavlja sinonim za kvalitet i pouzdanost u oblasti poljoprivrednog navodnjavanja. Sa širokim asortimanom proizvoda, uključujući polidrip cevi i lpe fitinge. Unijaplast pruža sveobuhvatna rešenja za efikasno i održivo poljoprivredno navodnjavanje.

  Opis

  Efikasno Povezivanje sa Glavnim Vodom uz Lpe Starter

  Lpe starter je idealna konekcija između startera i glavnog voda pomoću ubodnog trna sa gumicom, a spoj između startera i kapajuće cevi pomoću trna sa navojnom kapom. Lpe starter je otporan na vremenske promene. U ovom kontekstu, Lpe starter se izdvaja kao esencijalni element. Ovaj spojni element nije samo vitalan za održavanje stabilnosti sistema, već i za osiguranje dugotrajne pouzdanosti u svim vremenskim uslovima.

  Fitinzi PN4: Održavanje Efikasnosti u Poljoprivredi

  Fitinzi PN4 su ključni elementi sistema za poljoprivredno navodnjavanje. Njihova funkcija je omogućavanje savršenog spajanja sa tankozidnim cevima i trakama za kapanje, čime se minimizuje gubitak pritiska. Ovi fitinzi garantuju pouzdanost i efikasnost sa radnim pritiskom od 4 bara, što ih čini neizostavnim u svakom koraku procesa navodnjavanja.

  Fitinzi do 4 bara: Raznovrsne Primene u Poljoprivredi

  Fitinzi do 4 bara su neophodni za spajanje različitih delova sistema kapajućih cevi i tankozidnih cevi. Izrađeni od visokokvalitetne UV-stabilne plastike, ovi fitinzi pružaju dugotrajnu upotrebu i otpornost na atmosferske uticaje. Njihova primena seže od povezivanja cevi za poljoprivredno navodnjavanje do sistema za zalivanje, garantujući efikasno snabdevanje vodom useva.

  Montaža bez Komplikacija: Jednostavno Povezivanje Sistemskih Delova

  Montaža fitinga PN4 je intuitivna i jednostavna. Spojevi glavnog voda sa kapajućim cevima ili tankozidnim cevima se obavljaju bez ikakvih poteškoća. Ubodni trn sa gumicom osigurava čvrst spoj bez curenja ili gubitka pritiska, pružajući sigurnost i stabilnost u celom sistemu.

  Napredna Metoda Navodnjavanja Kap po Kap: Očuvanje Vode i Optimalni Rast Biljaka

  Savremena metoda navodnjavanja kap po kap omogućava precizno snabdevanje vodom korena biljaka, štedeći vodu i omogućavajući efikasno unošenje tečnih đubriva. Ovaj sistem obezbeđuje optimalan rast i razvoj useva, čineći navodnjavanje ključnim faktorom za uspešan usev.

  Uloga Unijaplasta u Poljoprivredi: Pouzdan Partner za Navodnjavanje

  Unijaplast predstavlja sinonim za kvalitet i pouzdanost u oblasti poljoprivrednog navodnjavanja. Sa širokim asortimanom proizvoda, uključujući polidrip cevi i lpe fitinge. Unijaplast pruža sveobuhvatna rešenja za efikasno i održivo poljoprivredno navodnjavanje.

  Dodatne informacije

  PREČNIK:

  16 X cev, 20 X cev

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …