Lpe starter

  100.00 рсд106.00 рсд

  Lpe starter ima sledeće tehničke karakteristike:

  • radni pritisak: do 4 bara
  • dimenzija: 16 mm i 20mm
  • prečnik gumice: 15mm
  • za montažu koristi se bušač od 14 mm
  • UV stabilan

   

  Starter za kapajuće cevi u sistemima za navodnjavanje. Idealna konekcija između startera i glavnog voda pomoću ubodnog trna sa gumicom, a spoj između startera i kapajuće cevi pomoću trna sa navojnom kapom. Dimenzija startera obezbeđuje nesmetan protok vode.

   

   

  Opis

  Lpe starter je idealna konekcija između startera i glavnog voda pomoću ubodnog trna sa gumicom, a spoj između startera i kapajuće cevi pomoću trna sa navojnom kapom. Lpe starter je otporan na vremenske promene.

  Fitinzi PN4 se preporučuju za navodnjavanje u poljoprivredi i pejzažu. Redizajniran poklopac omogućava da se uklapa sa tankozidnim cevima i trakom za kapanje. Obezbeđuje minimalan gubitak pritiska u delovima sistema gde je ugrađen. Radni pritisak je 4 bara. Jednostavno rešenje koje nudi širok asortiman proizvoda.

  Fitinzi do 4 bara se koriste za spajanje raznih delova sistema PoliDrip® kapajućih cevi, za poljoprivredno navodnjavanje i zalivanje. Takođe su idealni i za spajanje tankozidnih cevi do 4 bara pritiska (prečnika 16 i 20 mm) u sistemima za poljoprivredno navodnjavanje i zalivanje. Izrađuju se od kvalitetnog UV stabilnog plastičnog materijala, otpornog na fizičke i atmosferske uticaje.

  Spoj glavnog voda napajanja sa 1-2 kapajuće cevi PoliDrip®
  • Spoj između startera i glavnog voda vrši se pomoću ubodnog trna sa gumicom
  • Spoj između startera i kapajuće cevi vrši se pomoću trna sa navojnom kapom

  Savremena metoda navodnjavanja je kap po kap. U sistemu za navodnjavanje kap po kap, voda dovodi do korena biljaka kroz kolekciju plastičnih cevi, bočnih cevi i ventila. Ove komponente, kontrolisane uz pomoć kapaljke i pumpi za vodu. Uz pomoć sistema za navodnjavanje kap po kap, lako je obezbediti tečno đubrivo korenovim sistemima biljaka.

  Navodnjavanje je veštačka primena vode na zemljište kroz različite sisteme cevi, pumpi i raspršivača. Navodnjavanje se obično koristi u oblastima gde su padavine neredovne ili suva vremena ili se očekuje suša. Postoji mnogo vrsta sistema za navodnjavanje, u kojima se voda ravnomerno snabdeva celom njivom.

  Unijaplast je sinonim za poljoprivredno navodnjavanje pogotovo polidripsko navodnjavanje prevashodno za navodnjavanje tuja, malina, borovnica, zivih ograda…

  Dodatne informacije

  PREČNIK:

  16 X cev, 20 X cev

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …