Lpe završni element

  92.00 рсд

  Lpe završni element ima sledeće tehničke karakteristike:

  • radni pritisak: do 4 bara
  • dimenzija: 16 mm i 20mm
  • UV stabilna

   

  Koristi se kao završni elemenat kod polietilenskih i kapajućih cevi u sistemima za navodnjavanje. Spoj omogućava trn sa navojnom kapom. Unijaplast predstavlja sinonim za kvalitet i pouzdanost u oblasti poljoprivrednog navodnjavanja. Sa širokim asortimanom proizvoda, uključujući polidrip cevi i lpe fitinge. Unijaplast pruža sveobuhvatna rešenja za efikasno i održivo poljoprivredno navodnjavanje.

   

   

   

  Opis

  Efikasno Zatvaranje Polidrip Cevi Lpe Završnim elementom

  Lpe završni element u modernom poljoprivrednom kontekstu,daje efikasno zatvaranje polidrip cevi. Lpe završni element igra ključnu ulogu u osiguravanju optimalnog funkcionisanja sistema za navodnjavanje. U ovom kontekstu, Lpe završni element se izdvaja kao esencijalni element. Ovaj završni element nije samo vitalan za održavanje stabilnosti sistema, već i za osiguranje dugotrajne pouzdanosti u svim vremenskim uslovima.

  Fitinzi PN4: Održavanje Efikasnosti u Poljoprivredi

  Fitinzi PN4 su ključni elementi sistema za poljoprivredno navodnjavanje. Njihova funkcija je omogućavanje savršenog spajanja sa tankozidnim cevima i trakama za kapanje, čime se minimizuje gubitak pritiska. Ovi fitinzi garantuju pouzdanost i efikasnost sa radnim pritiskom od 4 bara, što ih čini neizostavnim u svakom koraku procesa navodnjavanja.

  Fitinzi do 4 bara: Raznovrsne Primene u Poljoprivredi

  Fitinzi do 4 bara su neophodni za spajanje različitih delova sistema kapajućih cevi i tankozidnih cevi. Izrađeni od visokokvalitetne UV-stabilne plastike, ovi fitinzi pružaju dugotrajnu upotrebu i otpornost na atmosferske uticaje. Njihova primena seže od povezivanja cevi za poljoprivredno navodnjavanje do sistema za zalivanje, garantujući efikasno snabdevanje vodom useva.

  Montaža bez Komplikacija: Jednostavno Povezivanje Sistemskih Delova

  Montaža fitinga PN4 je intuitivna i jednostavna. Spojevi glavnog voda sa kapajućim cevima ili tankozidnim cevima se obavljaju bez ikakvih poteškoća. Ubodni trn sa gumicom osigurava čvrst spoj bez curenja ili gubitka pritiska, pružajući sigurnost i stabilnost u celom sistemu.

  Napredna Metoda Navodnjavanja Kap po Kap: Očuvanje Vode i Optimalni Rast Biljaka

  Savremena metoda navodnjavanja kap po kap omogućava precizno snabdevanje vodom korena biljaka, štedeći vodu i omogućavajući efikasno unošenje tečnih đubriva. Ovaj sistem obezbeđuje optimalan rast i razvoj useva, čineći navodnjavanje ključnim faktorom za uspešan usev.

  Uloga Unijaplasta u Poljoprivredi: Pouzdan Partner za Navodnjavanje

  Unijaplast predstavlja sinonim za kvalitet i pouzdanost u oblasti poljoprivrednog navodnjavanja. Sa širokim asortimanom proizvoda, uključujući polidrip cevi i lpe fitinge. Unijaplast pruža sveobuhvatna rešenja za efikasno i održivo poljoprivredno navodnjavanje.

  Dodatne informacije

  PREČNIK:

  16, 20

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …