Hunter Crevo swing-joint 16mm 10b

  190.00 рсд

  Hunter Crevo swing-joint 16mm 10b ima sledeće tehničke karakteristike:

  • radni pritisak: do 10 bara
  • dimenzija: 16 mm
  • otpornost na toplotu: od -20 do +70 °C
  • termička diletacija: 0,2 mm/m/°C
  • UV stabilna

   

  Seče se na 5 metara. Cena je po dužnom metru.

  Opis

  Hunter Crevo swing-joint 16mm 10b se koriste za distribuciju vode u sistemima za navodnjavanje poljoprivrednih useva i plastenika. Lako podešava prskalice na odgovarajuću visinu i položaj i eliminiše polomljene uspone.

  Da li ste imali problema sa instaliranjem prskalica na ispravan nivo završne obrade jer ne možete da pronađete odgovarajuću dužinu uspona?

  Kada su postojeće cevi zakopane u plitkim rovovima i želite da ih naknadno ugradite na više pop-up prskalice? Čemu možete da se obratite? Da li imate poteškoća sa podizanjem prskalica koje su zakopane ispod nekoliko centimetara izgrađene slame? Da li želite da budete sigurni da kada prskalica ima tešku opremu koja se kotrlja preko vrha? Ona se može lako podesiti na ispravan nivo? Predstavljamo savršeno rešenje — Hunter Crevo swing-joint 16mm 10b. To je način da lako instalirate prskalice na odgovarajuću visinu i položaj u samo nekoliko sekundi. Ovo je inovativan proizvod koji nećete želeti da propustite!

  HUNTER SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE SU JEDNISTVENI U SVETU I PO KVALITETU I VELIKOM IZBORU KREACIJA ZA RAZLIČITE OBLIKE ZALIVANJA ZELENIH POVRŠINA.

  Automatski sistem navodnjavanja pružiće Vam udobnost automatizacijom i sigurnost pravovremenog i kvalitetnog zalivanja žednih, zelenih površina, bilo da se radi o zalivanju vašeg travnjaka, uređene bašte ili održavanju sportskih terena.

  Osnovana 1981. godine, Hunter Industries je porodični proizvođač najboljih rešenja u klasi za navodnjavanje pejzaža, spoljno osvetljenje, tehnologiju doziranja i sektore proizvodnje po meri. Na čelu sa izvršnim direktorom Gregom Hanterom, naš tim za globalne operacije obezbeđuje vođstvo za celu kompaniju.

  Hunter Industries nudi hiljade proizvoda u preko 120 zemalja, uključujući kompletan spektar vodo- i energetski efikasnih rešenja za stambene, komercijalne i sisteme za navodnjavanje terena za golf. Takođe nudimo vodeća rešenja za pejzažno, arhitektonsko i fasadno osvetljenje kroz naše brendove FKS Luminaire i Lumascape.

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …