Držač za biljke 1.6x150cm 10/1

  2,100.00 рсд

  Držač za biljke čelični je obložen slojem zelenog PE koji se idealno slaže sa biljkama i otporan je na vremenske uslove. Baštenski kolac se široko koristi za podupiranje biljaka. U kombinaciji sa drugim elementima kao što su konektori ili štipaljke, može stvoriti konstrukciju savršeno prilagođenu potrebama korisnika.

  Minimalno pakovanje: 10 kom.

  Opis

  Držač za biljke 1.6x150cm 10/1 može pomoći da se voće ili cveće drže sa zemlje. Tako se osigurava da dobijaju hranljive materije koje su im potrebne za rast i da ne budu plesni. Držač za biljke 1.6x150cm 10/1 penjačice se takođe može koristiti za podsticanje biljaka. Poput prolećne omiljene glicinije, da rastu u određenom pravcu i obliku kako bi se poboljšao otvoreni prostor.

  Nekoliko biljaka koje imaju tendenciju da rastu, kao što su paradajz i maline, trebaju podršku kako bi se osiguralo da biljke ne padnu i ne puknu. Cveće kao što su ruže takođe zahteva podršku i može postati odličan kvalitet  u bilo kom otvorenom prostoru.

  Držač za biljke može biti različitih veličina, tako da je važno da razmislite o stilu vaše bašte i vrsti biljaka koje će oni podržavati kako biste bili sigurni da odaberete najbolji za svoje potrebe.

  Držač za biljke 1.6x150cm 10/1 se koristi i za podupiranje biljaka koje rastu u zatvorenom prostoru. Podupiranje sobnih biljaka je veoma česta pojava. Ove biljke u svom prirodnom staništu izložene su vetru kao i kompeticiji. Ovaj pojam u globalu označava borbu biljaka među vrstama u prevlasti nad zemljištem, sunčevim zracima, hranljvim materijama…

  Uslovi životne sredine biljke podstiču na brži rast i razvoj potpornih struktura. U zatvorenim prostorima gde retko ima vetra, biljke često prerastu svoje prirodne podupirače i razvijaju nestabilno stablo. U tim slučajevima neophodno je podupiranje vaših biljaka.

  Čelični baštenski kolac je obložen slojem zelenog PE koji se idealno slaže sa biljkama i otporan je na vremenske uslove. Baštenski kolac se široko koristi za podupiranje biljaka. U kombinaciji sa drugim elementima kao što su konektori ili štipaljke, može stvoriti konstrukciju savršeno prilagođenu potrebama korisnika.

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …