Agril folija 3.2m/100m 19g/m2

  6,340.00 рсд

  Agril folija ima sledeće karakteristike:

  • širina: 3,2m
  • dužina: 100m
  • gustina: 19g/m2
  • UV stabilizovana
  • opkrojena

   

  Koristi se kako u zaštićenom prostoru tako i na otvorenom polju za direktno prekrivanje useva: salate, krompira, praziluka, spanaća, jagoda, u proizvodnji lubenice, dinje, krastavca, paprike i u rasadničkoj proizvodnji.

   

  Opis

  Agril folija 3.2m/100m 19g/m2 je netkani agrotekstil tj.agril folija za pokrivanje biljaka. Prilikom proizvodnje Plant-protek agril folije vođeno je računa o svim parametrima. Koji su važni kako u profesionalnoj poljoprivredi i hortikulturi, tako i u hobi primeni. Plant-protek je dugi niz godina najcenjeniji brend profesionalnog agrotekstila u Nemačkoj i Finskoj. Nekoliko godina dostupan je i u Poljskoj i u Srbiji samim tim i u Unijaplast-u. Izborom Plant-Protek agrotekstila, birate najjači netkani materijal dostupan na evropskom tržištu.

  Agril folija 3.2m/100m 19g/m2 se koristi za zaštitu biljaka od niskih temperatura na otvorenom polju i u plastenicima. Ima svojstvo da propušta vlagu, te je moguće zalivanje na površinama pod agril folijom. Folija omogućava dobru cirkulaciju vazduha i odličnu propustljivost svetlosti. Zbog svoje izdržljive strukture agril folija se može koristiti po nekoliko godina.

  Treba znati i da se zadržavanjem vode u mikroporama agrila, pri padu temperature stvara tanak sloj (skrama) koja sprečava da se ispod paučinaste tkanine temperatura dalje snižava. Zanimljiv je podatak kako se ispod belog agrotekstila zemljište danju manje zagreva a noću sporije hladi, čime su u znatnoj meri umanjena štetna delovanja koja prouzrokuju temperaturna kolebanja. I na kraju, ne smemo zanemariti i činjenicu kako agril štiti biljke od udaraca jače kiše i umanjuje i udarce od eventualnih naleta krupe i grad.

  Koristi se kako u zaštićenom prostoru tako i na otvorenom polju za direktno prekrivanje useva: salate, krompira, praziluka, spanaća, jagoda, u proizvodnji lubenice, dinje, krastavca, paprike i u rasadničkoj proizvodnji.

  Imamo potpune informacije o parametrima čvrstoće i odobrenjima za svaki proizvod koji prodajemo kao uvoznici. Kontrola kvaliteta svake serije nam omogućava da održimo stabilan, najviši kvalitet svih naših proizvoda iz našeg uvoza.

  Dodatne informacije

  KARAKTERISTIKE:

  KARAKTERISTIKE: ŠIRINA: 3,2M DUŽINA: 100M GUSTINA: 19G/M2

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …