Ventil sa 2 ispusta PPR Peštan

  1,110.00 рсд1,246.00 рсд

  Karakteristike:

  • Otpornost na visoke pritiske i temperature
  • Jednostavna instalacija bez potrebe za specijalnim alatima
  • Higijenska bezbednost i čista voda
  • Univerzalna kompatibilnost sa različitim vrstama PPR cevi
  • Dostupna bela i zelena boja

   

  NAPOMENA: UKOLIKO STE PRAVNO LICE I ŽELITE PONUDU OBRATITE NAM SE PUTEM SLEDEĆEG MEJLA: UNIJAPLAST@UNIJAPLAST.COM

   

  Opis

  Ventil sa 2 Ispusta PPR Peštan: Efikasno Rešenje za Vaše Vodovodne Potrebe

  Ventil sa 2 ispusta PPR Peštan je ključni element vašeg vodovodnog sistema, pružajući efikasno upravljanje protokom vode u različitim aplikacijama. Sa svojim inovativnim dizajnom i vrhunskim materijalima, ovaj ventil je idealan izbor za domaćinstva, komercijalne objekte i industrijske primene.

  Pouzdana Kontrola Protoka:

  Ventil sa 2 ispusta omogućava preciznu kontrolu protoka vode sa dva odvojena izlaza, što vam omogućava veću fleksibilnost i funkcionalnost u vašem vodovodnom sistemu. Sa mogućnošću nezavisnog upravljanja svakim ispuštem, možete prilagoditi protok vode prema potrebama svake aplikacije.

  Kvalitetan Materijal:

  Izrađen od visokokvalitetnog PPR materijala, ovaj ventil je izdržljiv i otporan na koroziju, osiguravajući dugotrajan rad bez problema. Sa svojom pouzanom konstrukcijom, možete biti sigurni u kvalitet i trajnost ovog proizvoda.

  Jednostavna Instalacija:

  Ventil sa dva ispusta PPR Peštan je jednostavan za instalaciju, što vam omogućava brzo i bezbolno integrisanje u vaš vodovodni sistem. Bez potrebe za specijalnim alatima ili veštinama, možete lako postaviti ovaj ventil i započeti sa korišćenjem u kratkom vremenskom roku.

  Univerzalna Primena:

  Sa svojom univerzalnom kompatibilnošću, ovaj ventil se može koristiti u različitim aplikacijama, uključujući domaćinstva, komercijalne objekte, industrijske postrojenja i mnoge druge. Bez obzira na vaše potrebe, Ventil sa dva ispusta PPR Peštan će pružiti pouzdanu i efikasnu kontrolu protoka vode.

  Investirajte u kvalitet i pouzdanost sa Ventilom sa dva ispusta PPR Peštan i osigurajte optimalne performanse vašeg vodovodnog sistema. Nabavite svoj danas i uživajte u glatkom i sigurnom radu vašeg sistema.

  NAPOMENA: UKOLIKO STE PRAVNO LICE I ŽELITE PONUDU OBRATITE NAM SE PUTEM SLEDEĆEG MEJLA: UNIJAPLAST@UNIJAPLAST.COM

  PPR-tehnički-katalog

  Dodatne informacije

  PREČNIK:

  FI20, FI25

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …