Slivnici Confluo Compact Line

  5,480.00 рсд9,170.00 рсд

  Slivnici Confluo Compact Line u ponudi su sledeće mere (dužina rešetke):

  1. 450mm
  2. 550mm
  3. 650mm
  4. 750mm
  5. 850mm

  Confluo Compact Line

  Confluo Compact Line karakteriše nova, minimalistička maska koja pokriva sve plastične delove slivnika uz 2 opcije rešetke od nerđajućeg čelika. Model odlikuju vrhunski protok od 48l/min i minimalna visina ugradnje od samo 52 mm, što Compact Line čini najnižim slivnikom na svetkom tržištu sa izlazom DN 50 mm i savršenim modelom za najzahtevnije projekte renovacije i novogradnje.

  Opis

  Slivnici Confluo Compact Line je nastao motivisani konceptom tuš kabine „bez barijere“ osmislili smo rešenja koja će zadovoljiti u potpunosti sva očekivanja kako po funkcionalnosti tako i po dizajnu. Bogat asortiman Confluo slivnika kome pripadaju centralni slivnici i slivnici za tuš kabine različitih dimenzija i modela rešetki uklopiće se savršeno u vaš prostor.

  Idealno rešenje za walk-in tuš kabine. Ovoj kategoriji proizvoda pripadaju najpopularniji linearni  slivnici ali i Confluo Zidni slivnik. Sve modele odlikuje veliki izbor veličina, 3 tipa rešetke (staklo, nerđajući čelik i 24-karatna pozlata) veliki protok i ultra niska samočisteća S baza sa mogućnošću rotiranja od 360 stepeni.

  Odvod sekundarne vode
  ALS – Anti-leaking system (odvod sekundarne vode) predstavlja kombinaciju dizajna (konstrukcije) slivnika i pravilne ugradnje,koja omogućava da se sva voda koja se kondenzuje ili procuri ispod pločica neometano vrati nazad u slivnik.

  Confluo Linearni slivnici
  Asortiman Confluo linearnih slivnika obuhata 4 različita modela (Premium Line, Compact Line, Slim Line i Frameless Line), 9 različitih dimenzija i 3 tipa rešetke (staklo, nerđajući čelik i 24-karatna pozlata).Sve modele, osim Slim modela, karakteriše 2 u 1 sistem, ultra niska samočisteća S baza sa mogućnošću rotiranja od 360 °. 2 u 1 sistem znači da se rešetka može rotirati i koristiti kao rešetka od nerđajućeg čelika i keramičke pločice ili stakla.

  Slivnici Confluo Compact Line ima ultra nisku S bazu
  Glavne prednosti:
  1. 360 ° rotacija baze
  2. Maksimalan protok vode — 48 l/min
  DN 50 mm izlaz
  3. Ultra niska baza — 50 mm
  4. Oštar ugao sifona — 40 °
  5. Samočisteća baza
  Glatka plastika
  Širok kanal za vodu, bez prepreka

  Confluo je već prepoznatljiv brend slivnika po kome je i kompanija Peštan postala svetski priznat stručnjak za odvodnju u industriji kupatila.

   

   

  Dodatne informacije

  DUŽINA SLIVNIKA:

  PRIMO C LINE – 450mm, PRIMO C LINE – 550mm, PRIMO C LINE – 650mm, PRIMO C LINE – 750mm, PRIMO C LINE – 850mm

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry