Slivnici Confluo Compact Line

5,470.00 рсд7,990.00 рсд

Slivnici Confluo Compact Line u ponudi su sledeće mere (dužina rešetke):

  1. 450mm
  2. 550mm
  3. 650mm NARUDŽBINA NA ZAHTEV
  4. 750mm NARUDŽBINA NA ZAHTEV
  5. 850mm NARUDŽBINA NA ZAHTEV

Confluo Compact Line

Confluo Compact Line karakteriše nova, minimalistička maska koja pokriva sve plastične delove slivnika uz 2 opcije rešetke od nerđajućeg čelika. Model odlikuju vrhunski protok od 48l/min i minimalna visina ugradnje od samo 52 mm, što Compact Line čini najnižim slivnikom na svetkom tržištu sa izlazom DN 50 mm i savršenim modelom za najzahtevnije projekte renovacije i novogradnje.

Opis

Motivisani konceptom tuš kabine „bez barijere“ osmislili smo rešenja koja će zadovoljiti u potpunosti sva očekivanja kako po funkcionalnosti tako i po dizajnu. Bogat asortiman Confluo slivnika kome pripadaju centralni slivnici i slivnici za tuš kabine različitih dimenzija i modela rešetki uklopiće se savršeno u vaš prostor.

Idealno rešenje za walk-in tuš kabine. Ovoj kategoriji proizvoda pripadaju najpopularniji linearni  slivnici ali i Confluo Zidni slivnik. Sve modele odlikuje veliki izbor veličina, 3 tipa rešetke (staklo, nerđajući čelik i 24-karatna pozlata) veliki protok i ultra niska samočisteća S baza sa mogućnošću rotiranja od 360 stepeni.

Odvod sekundarne vode
ALS – Anti-leaking system (odvod sekundarne vode) predstavlja kombinaciju dizajna (konstrukcije) slivnika i pravilne ugradnje,koja omogućava da se sva voda koja se kondenzuje ili procuri ispod pločica neometano vrati nazad u slivnik.

Confluo Linearni slivnici
Asortiman Confluo linearnih slivnika obuhata 4 različita modela (Premium Line, Compact Line, Slim Line i Frameless Line), 9 različitih dimenzija i 3 tipa rešetke (staklo, nerđajući čelik i 24-karatna pozlata).Sve modele, osim Slim modela, karakteriše 2 u 1 sistem, ultra niska samočisteća S baza sa mogućnošću rotiranja od 360 °. 2 u 1 sistem znači da se rešetka može rotirati i koristiti kao rešetka od nerđajućeg čelika i keramičke pločice ili stakla.

Ultra niska S baza
Glavne prednosti:
1. 360 ° rotacija baze
2. Maksimalan protok vode — 48 l/min
DN 50 mm izlaz
3. Ultra niska baza — 50 mm
4. Oštar ugao sifona — 40 °
5. Samočisteća baza
Glatka plastika
Širok kanal za vodu, bez prepreka

Confluo je već prepoznatljiv brend slivnika po kome je i kompanija Peštan postala svetski priznat stručnjak za odvodnju u industriji kupatila.

 

 

Dodatne informacije

DUŽINA SLIVNIKA:

PRIMO C LINE – 450mm, PRIMO C LINE – 550mm, PRIMO C LINE – 650mm, PRIMO C LINE – 750mm, PRIMO C LINE – 850mm

Ime
E-pošta
Telefon
Enquiry