Pumpa PKS 65 0.50 KW PEDROLLO

  17,740.00 рсд

  Performanse:

  • Q MAX ( h/l ) – 3000
  • H max ( m ) – 50
  • Snaga kW – 0,5
  • Ulaz/ Izlaz – 5/4″-1″

   

  Tehničke karakteristike:

  Vrsta tečnosti: Čista voda

  Upotreba: domaća

  Primene: sistemi vodosnabdevanja, sistemi pod pritiskom, pumpe za navodnjavanje

  Tipologija: površina

  Porodica: periferna

  Opseg performansi: Protok do 50 l/min (3,0 m³/h) Visina do 70 m

  Ograničenje aplikacije: Temperatura tečnosti od -10 °C do +60 °C

  Temperatura okoline do +40 °C (+50 °C za PKS 60)

  Manometrijsko usisno podizanje do 9 m (HS)

  Maks. radni pritisak: – 6 bara za PKS 65

   

  Opis

  Pumpa PKS 65 0.50 KW PEDROLLO je pogodno za upotrebu sa čistom vodom koja ne sadrži abrazivne čestice i tečnosti koje nisu hemijski agresivne prema materijalima od kojih je pumpa napravljena. Kao rezultat njihove kompaktnosti, pouzdanosti i činjenice da su jednostavni za upotrebu. Pogodni su za upotrebu u domaćinstvu kao što je distribucija vode u kombinaciji sa setovima za mali pritisak, za navodnjavanje bašta i parcela, za crpljenje vode. iz rezervoara i za sve one druge situacije gde u vodi koja se pumpa može biti prisutan vazduh ili voda. Pumpa se isporučuje u kompletu sa nepovratnim ventilom. Pumpa PKS 65 0.50 KW PEDROLLO  treba da bude instalirana u zatvorenom okruženju, ili barem zaštićena od loših vremenskih uslova.

  Periferne pumpe, koje se takođe nazivaju regenerativne pumpe, su centrifugalne pumpe. Čije radno kolo rotira u uglavnom koncentričnom kanalu kućišta sa ulaznim i izlaznim otvorom. Kako tečnost kojom se rukuje više puta cirkuliše između radnog kola i kanala kućišta, energija koja se prenosi na njega je veoma visoka.

  Ukupno se tečnost kreće duž obima od ulaza do izlaza kućišta sa povećanjem pritiska. Skidač postavljen između izlaza i ulaza sprečava hidraulički kratki spoj između strane visokog pritiska i strane niskog pritiska kanala kućišta.

  Koeficijenti napona, ili koeficijenti pritiska, perifernih pumpi su veći od onih kod pumpi sa bočnim kanalom. Njihove karakteristične krive su strmije.Ulazna snaga pumpe perifernih pumpi opada sa povećanjem protoka.

  Periferne pumpe sa nekoliko lopatica raspoređenih na različitim nivoima prečnika radnog kola se smatraju višestepenim pumpama. Za niske brzine protoka periferne pumpe se delimično mogu koristiti za iste primene kao i zupčaste pumpe visokog pritiska.

  Još jedna karakteristika perifernih pumpi je da, za razliku od drugih centrifugalnih pumpi, mogu da transportuju fluide sa relativno visokim sadržajem gasa.

   

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …