Pumpa motorna HPWP 30P Villager

  48,000.00 рсд

  Pumpa motorna HPWP 30P Villager ima sledeće karakteristike:

   
  KategorijaMotorne pumpe za vodu
  Tip motoraVillager VGR 250 H
  Zapremina motora212 cm³
  Snaga motora / broj obrtaja4.1 kW / 3600 rpm
  Obrtni moment / broj obrtaja12 Nm / 2500 rpm
  Prečnik usisa (Ø)2
  Prečnik izlaza (Ø)2
  Maksimalna dubina povlačenja7 m
  Maksimalna visina vodenog stuba50 m
  Maksimalni protok vode30 m³/h
  Maksimalan radni pritisak6.5 bar
  Zapremina rezervoara za gorivo3.6 l
  Vreme rada (75% maks. opterećenja)2 h
  Masa29 kg
  Linija proizvodaBlack edition

   

  Oprema:

  • usisno crevo (opciono)
  • crevo za navodnjavanje (opciono)
  • filter vode (opciono)

  Preporuka:

  • Koristiti Villager 4T ulje
  • Koristiti set za zamenu ulja

   

   

  Opis

  Pumpa motorna HPWP 30P Villager spada i u poljoprivredne motorne pumpe za mikronavodnjavanje. Pumpa motorna je oprema koju poljoprivrednici sve više koriste za navodnjavanje useva. Ova motorna pumpa se uglavnom koriste za sisteme za navodnjavanje kap po kap. Koji mogu da isporuče preciznu količinu vode biljkama na efikasan i ekonomičan način.

  Zašto odabrati motornu pumpu za mikro navodnjavanje?

  Pumpa motorna HPWP 30P Villager za mikro navodnjavanje je dizajnirana da proizvede pritisak manji od 4 bara. Ovaj pritisak je dovoljan za napajanje sistema za navodnjavanje kap po kap. Koji se sastoje od perforiranih cevi ili kapaljki postavljenih na korenima biljaka. Voda se zatim distribuira kap po kap, što omogućava bolje korišćenje vode od strane biljaka i smanjenje isparavanja.

  Motorne pumpe za mikronavodnjavanje su posebno pogodne za useve koji zahtevaju veliku količinu vode, kao što su povrće, voće i ukrasno bilje. Takođe su veoma korisni za useve kojima je potrebno precizno navodnjavanje, kao što su usevi u staklenicima ili u kontejnerima.

  Koju motornu pumpu odabrati za svoje navodnjavanje?

  Na tržištu postoji mnogo modela motornih pumpi za mikro navodnjavanje, različitih karakteristika i performansi. Važno je odabrati motornu pumpu prilagođenu potrebama vaše farme, uzimajući u obzir potrebnu količinu vode, potreban pritisak i razdaljinu koju treba preći.

  Takođe je važno da obezbedite redovno održavanje vaše motorne pumpe za mikro navodnjavanje kako biste obezbedili dobre performanse i dug životni vek. To može uključivati čišćenje filtera, zamenu ulja i proveru stanja različitih elemenata motorne pumpe.

  Motorne pumpe za mikro navodnjavanje su neophodna oprema za efikasno i ekonomično navodnjavanje useva u poljoprivredi. Oni obezbeđuju preciznu količinu vode biljkama, putem sistema za navodnjavanje kap po kap, i pogodni su za useve koji zahtevaju veliku količinu vode ili precizno navodnjavanje. Važno je odabrati pravu motornu pumpu i redovno je održavati kako biste osigurali dobre performanse i dug životni vek.

   

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …