Pumpa 1 stepen NT 0.55Kw

  10,580.00 рсд

  Pumpa 1 stepen NT 0.55Kw ima sledeće performanse:

  • Q MAX ( h/l ) – 2700
  • H max ( m ) – 52
  • Snaga kW –0,55
  • Ulaz/ Izlaz – 1″-1″

   

  Opis

  Pumpa 1 stepen NT 0.55Kw koristi se za snabdevanje domaćinstva pitkom vodom, kao i za navodnjavanje manjih kapaciteta. Pumpa isporučuje vodu sa konstantnim pritiskom. Izrađene su od kvalitetnog materijala, imaju dug radni vek i sigurne su u radu. Nije potrebno održavanje, jednostavna je za montažu i demontažu.

  Pumpa 1 stepen NT 0.55Kw je najčešći tip dostupnih pumpi i čine oko 70% korišćenih tipova pumpi i odnose se na jednu od tri glavne porodice pumpi.

  Jednostepena centrifugalna pumpa se sastoji od jednog radnog kola koji se okreće na osovini unutar kućišta pumpe. Koje je dizajnirano da proizvodi protok tečnosti kada ga pokreće motor. To je jedan od najjednostavnijih dizajna dostupnih pumpi i postoje mnoge varijacije u dizajnu da bi se zadovoljile zahtjevi za rad u aplikacijama. Dizajn radnog kola je promenjen da bi se prilagodio čistim, prljavim i čvrstim tečnostima, sa nekoliko tipova mehaničkih zaptivača kako bi se prilagodile varijacije u primeni.

  Svaki pumpni sistem treba da bude zaštićen od iznenadnog pokretanja ili zaustavljanja pumpanja visokog pritiska ili velikog protoka. Kada se oprema iznenada pokrene ili zaustavi, može izazvati vodeni čekić koji može oštetiti sistem, komponente ili dodatnu opremu.

  Centrifugalne pumpe treba da se zaustave polaganim zatvaranjem izlaznog ventila sve dok pumpa ne dostigne svoj minimalni bezbedni kontinuirani protok (MSCF) pre nego što se polako zaustavi preko frekventnog pretvarača. Ako pumpa nema vfd onda bi pumpa morala da se isključi.

  Zatim treba ostaviti pumpu da se ohladi, pre nego što se ulazni i izlazni ventili potpuno zatvore, a pumpa isprazni. Ako je pumpa korišćena za opasne tečnosti, treba je isprati i dekontaminirati pre održavanja.

   

   

   

   

   

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …