Prskalica za zalivanje WL-Z02

  2,100.00 рсд

  Prskalica za zalivanje WL-Z02 je dvostepena prskalica sa zupčastim pogonom i ima sledeće karakteristike:

  • tihi rad
  • voda u dve faze za ravnomerno pokrivanje
  • klizni deflektor za fino i blisko raspršivanje
  • potpuna ili delimična pokrivenost
  • jezičak prekidač za raspršivanje parče kruga ili 360 stepeni
  • plastični dvosmerni šiljak omogućava povezivanje jedinice na jedinicu.

   

  Tehničke karakteristike:

  • potrošnja: do 13,4 l/min
  • prečnik: do 320 m2
  • radni pritisak: 3 bara

   

  Prskalica za zalivanje WL-Z02 je kompatibilna sa baštenskim fitinzima i baštenskim crevima iz prodajne ponude Unijaplast-a, što je čini savršenim dodatkom za vaš sistem za zalivanje.

  Opis

  Efikasna Prskalica za Zalivanje WL-Z02 sa Dvostepenim Prskanjem

  Prskalica za zalivanje WL-Z02 predstavlja dvostepenu prskalicu sa zupčastim pogonom, pružajući izuzetne karakteristike za vaš vrt ili baštu.

  Karakteristike:

  • Tihi Rad: Pruža udobno i mirno zalivanje bez nepotrebnog buke.
  • Dvostruka Faza Prskanja: Omogućava ravnomerno pokrivanje površine, osiguravajući da svaki deo vašeg vrta dobije potrebnu vodu.
  • Klizni Deflektor: Pruža fino i blisko raspršivanje vode, osiguravajući preciznost i efikasnost zalivanja.
  • Potpuna ili Delimična Pokrivenost: Podešavanje pokrivenosti omogućava vam da prilagodite zalivanje prema potrebama vašeg vrta ili bašte.
  • Jezičak Prekidač: Omogućava vam izbor između raspršivanja parčeta kruga ili potpunog pokrivanja u opsegu od 360 stepeni.
  • Plastični Dvosmerni Šiljak: Omogućava jednostavno povezivanje jedinice na jedinicu, pružajući dodatnu fleksibilnost u postavljanju sistema za zalivanje.

  Prskalica Za Zalivanje WL-Z02 Tehničke Karakteristike:

  1. Potrošnja: Sa kapacitetom do 13,4 litara u minuti, prskalica WL-Z02 omogućava efikasno korišćenje vode. Ova karakteristika obezbeđuje dovoljan protok vode kako bi se osiguralo adekvatno zalivanje vašeg vrta ili bašte, pružajući biljkama potrebnu hidrataciju za zdrav rast i razvoj.
  2. Prečnik: Sa mogućnošću pokrivanja površine do 320 kvadratnih metara, WL-Z02 prskalica je idealna za bašte i vrtove različitih veličina. Ova karakteristika omogućava ravnomerno zalivanje čak i većih površina, osiguravajući da svaki deo vašeg vrta ili bašte prima potrebnu vodu za optimalan rast biljaka.
  3. Radni Pritisak: Sa radnim pritiskom od 3 bara, prskalica WL-Z02 garantuje konstantan protok vode čak i pod različitim uslovima. Ova karakteristika osigurava pouzdanu performansu prskalice, obezbeđujući precizno i efikasno zalivanje bez obzira na varijacije u pritisku vode.

   

  Značaj Pravovremenog Zalivanja Usled Visokih Temperatura:

  U letnjim mesecima, kada temperature dostižu visoke nivoe, pravovremeno zalivanje postaje od ključnog značaja za zdravlje vašeg vrta ili bašte. Visoke temperature mogu izazvati dehidraciju biljaka i stres, što može rezultirati sušenjem, žućenjem ili čak propadanjem biljaka.

  Prskalica za zalivanje WL-Z02 omogućava ravnomerno raspoređivanje vode i precizno zalivanje, čime se biljkama pruža neophodna hidratacija čak i tokom najtoplijih dana. Ovaj sistem prskanja omogućava vam da održavate optimalne uslove za rast i razvoj vašeg vrta ili bašte čak i u ekstremnim vremenskim uslovima.

  Pravovremeno zalivanje uz pomoć WL-Z02 prskalice obezbeđuje da vaše biljke ostanu zdrave, srećne i cvetne tokom cele letnje sezone, čineći vaš vrt ili baštu pravim rajem čak i u najtežim vremenskim uslovima.

  Prskalica za zalivanje WL-Z02 je kompatibilna sa baštenskim fitinzima i baštenskim crevima iz prodajne ponude Unijaplast-a, što je čini savršenim dodatkom za vaš sistem za zalivanje.

  Ova prskalica je efikasno rešenje za zalivanje vašeg vrta ili bašte, pružajući vam mogućnost da lako i precizno održavate zeleni raj. Nabavite svoj primerak danas!

   

   

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …