Pe holandez 6L

  215.00 рсд

  Dimenzije:

  • DUŽINA: 46cm
  • ŠIRINA: 29,5cm
  • VISINA: 10cm

   

  PE Holandez 6L je kompaktna i održiva mini gajbica od polietilena za efikasno skladištenje voća i povrća. Laganost, izdržljivost i moderni dizajn čine je savršenim rešenjem za kućnu upotrebu i male prodajne prostore. Unapredite organizaciju i čuvajte svoje proizvode sa stilom!

   

   

   

   

  Nema na zalihama

  Opis

  Pe holandez 6L je revolucionarno rešenje za skladištenje voća, povrća i drugih proizvoda. Pe holandez 6l je spoj vrhunske izrade od polietilena (PE) i inovativnih dizajna, pružajući vam optimalnu efikasnost i očuvanje proizvoda. Otkrijte zašto su naši holandezi neophodni u modernom agrarnom okruženju.


  Održivost u fokusu:

  Naša PE holandez gajbica nije samo praktično skladište – ona je i ekološki iskoristiva. Izrađena od visokokvalitetnog polietilena, ova gajbica je izuzetno izdržljiva, smanjujući potrebu za čestom zamenom i smanjujući ukupan uticaj na životnu sredinu. Snažna prednost održivosti koja čuva resurse.


  Laganost i izdržljivost:

  Ovaj inovativni materijal donosi laganu težinu bez žrtvovanja izdržljivosti. PE Holandez 6L je gajbica je savršeno prilagođena dinamici savremenog poljoprivrednog i distributivnog okruženja, olakšavajući rukovanje, transport i skladištenje bez kompromisa po pitanju izdržljivosti.


  Prilagodljivi dizajn:

  Bilo da se bavite voćarstvom, povrtarstvom ili drugim agrarnim delatnostima, ovaj holandez nudi različite dizajne prilagođene vašim potrebama.


  Zaštita proizvoda:

  Očuvanje svežine i kvaliteta vaših proizvoda je ključno. PE Holandez gajbice su dizajnirane sa posebnim naglaskom na provetravanju, čime se omogućava optimalna cirkulacija vazduha, sprečavajući nepotrebno zrenje i produžavajući rok trajanja.

  U berbi voća, upotreba PE holandez gajbica ima nekoliko značajnih prednosti. Evo nekoliko ključnih razloga zašto je bitno koristiti PE holandez gajbice prilikom berbe voća:

  1. Očuvanje kvaliteta
  2. Lako rukovanje
  3. Efikasno skladištenje
  4. Ekološka svest

   

  Ukupno, upotreba PE Holandez gajbica u berbi voća može doprineti očuvanju kvaliteta proizvoda, poboljšanju radne efikasnosti i smanjenju oštećenja tokom celokupnog lanca snabdevanja.

   

  Uz visokokvalitetne PE holandez gajbice, donosite odlučujući korak ka efikasnom i organizovanom skladištenju. Njihova modularna struktura omogućava jednostavno slaganje i maksimalno iskorišćavanje prostora, čineći svaku gajbicu vrednim resursom u vašem agrarnom okruženju. Sa fokusom na praktičnosti i ekološkoj svesti, naše gajbice pružaju celovito rešenje za efikasno rukovanje i čuvanje različitih proizvoda. Investirajte u budućnost vašeg poslovanja sa PE holandez gajbicama koje postavljaju standarde u očuvanju proizvoda i logistici.

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA:

  DUŽINA:49cm ŠIRINA:29.5cm VISINA:10cm

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …