Korpa za hleb MALA

  1,080.00 рсд

  Karakteristike korpe za hleb:

  Materijal: HDPE

  Boja: crvena

  Dužina: 51cm

  Širina: 42,5cm

  Visina: 31cm

   

  Crvena korpa za hleb, izrađena od izdržljivog HDPE materijala. Savršena kombinacija stila i praktičnosti za čuvanje svežih pekarskih poslastica.

   

  Opis

  Korpa za hleb mala je jedan od proizvoda koji neizostavno zauzima svoje mesto u našoj ponudi. Vrhunski je izrađena od High-Density Polyethylene (HDPE) materijala. Ova korpa predstavlja savršenu sintezu između funkcionalnosti i estetike.

  Kvalitet HDPE Materijala: Naša korpa je stvorena s pažnjom prema detaljima i koristi High-Density Polyethylene (HDPE). Materijal poznat po svojoj izuzetnoj izdržljivosti, otpornosti na udarce i jednostavnom održavanju. HDPE ne samo da garantuje dug vek trajanja korpe, već i očuva svežinu hleba na najvišem nivou.

  Praktičnost u Dizajnu: Dizajnirana s ciljem da unapredi vaše pekarsko iskustvo, naša korpa za hleb velika nudi praktičnost i funkcionalnost. Sa dovoljno prostora za razne vrste hleba i peciva. Od svežih hlebova do drugih pekarskih proizvoda. Ova korpa je savršena za svaku priliku. Ručke na stranama omogućavaju jednostavno nošenje. Prostran dizajn čuva oblik i svežinu hleba tokom transporta.

  Elegantan Dizajn: Nije samo korpa za hleb, već i umetnički dodatak vašem prostoru. Elegantan dizajn korpe dodaje dozu stila vašem stolu ili šanku. Stvarajući estetski ugodno okruženje. Bez obzira koristite li je za posluživanje gostiju ili uživanje u porodičnom okupljanju. Ova korpa će doprineti vizuelnom doživljaju vašeg prostora.

  Više od Korpe: Ova korpa predstavlja više od prostog kontejnera za hleb; ona je deo vaše priče. Neka vaša pekarska iskustva budu obogaćena ovim elegantnim komadom, stvorenim s ljubavlju prema tradiciji i želji da unapredi svaki trenutak deljenja ukusnih pekarskih proizvoda s voljenima.

  Uzmite u ruke našu korpu za hleb od HDPE-a i doživite savršen spoj između vrhunskog materijala, praktičnosti i elegantnog dizajna.

  Dodatne informacije

  DIMENZIJE:

  DUŽINA:51cm ŠIRINA:42.5cm VISINA:31cm

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …