Vreća sa točkovima za smeće

  4,100.00 рсд

  Karakteristike:

  • Poklopac koji štiti od neprijatnih mirisa,
  • 1 kesa se nalazi već u paketu,
  • Dimenzija vreće na kolicima su: 40 × 40 × 80 cm,
  • Lagana i laka za manevrisanje,
  • Koristi se za sakupljanje trave, lišća i bilo koje druge unutrašnje i spoljašnje baštenske otpatke,
  • Može se koristiti sa kesama/vrećama od 100L,
  • Napravljena je od više od 70% recikliranog plastika.

   

  PONOVO KORISTI, SMANJI, RECIKLIRAJ,

  Opis

  Inovativna vreća sa točkovima za smeće: Održiva i Praktična Baštenska Rešenja

   Iskoristite Održivost u Akciji

  Vreća sa točkovima za smeće u današnje vreme, gde je briga o okolini postala imperativ, svaka mala promena koju napravimo može imati veliki uticaj na očuvanje naše planete. Jednostavni koraci poput korišćenja proizvoda od recikliranih materijala mogu imati značajan pozitivan uticaj. Naša vreća sa točkovima za smeće je upravo takav proizvod – napravljen sa više od 70% reciklirane plastike, doprinosi smanjenju emisija CO2 i promoviše ciklus ponovne upotrebe.

  Praktičnost i Efikasnost u Jednom Paketu

  Kada je u pitanju održavanje bašte ili dvorišta, praktičnost je ključna. Naša lagana vreća sa točkovima ne samo da olakšava sakupljanje trave, lišća i drugih baštenskih otpadaka, već je i izuzetno laka za manevrisanje. Opremljena točkovima, omogućava vam da lako prenosite i odlagate otpad na odgovarajuće mesto, bez nepotrebnog napora ili komplikacija.

  Odgovorno Odlaganje: Važnost Čuvanja naše Planete

  Nikada nije bilo važnije nego danas da se svi aktivno uključimo u proces sakupljanja i odlaganja smeća na odgovarajuće mesto. Osim što čistimo svoje okruženje, aktivno doprinosimo očuvanju životne sredine za buduće generacije. Svaka vreća koja se pravilno odlaže predstavlja korak napred u zaštiti naše planete od negativnih uticaja zagađenja i degradacije.

  Proizvodi za Održivu Budućnost

  Naša vreća sa točkovima nije samo praktičan proizvod, već i deo naše vizije o održivoj budućnosti. Kroz upotrebu recikliranih materijala i podsticanje odgovornog odlaganja otpada, aktivno radimo na smanjenju našeg ekološkog otiska. Kupovinom ovakvih proizvoda podržavate ovu misiju i postajete deo pozitivne promene.

  Korak ka Zelenijoj Budućnosti

  Ukoliko želite da doprinesete očuvanju životne sredine, naša vreća sa točkovima je idealno rešenje za vaše baštenske potrebe. Sa naglaskom na održivosti, praktičnosti i efikasnosti, ovaj proizvod predstavlja korak napred ka zelenijoj budućnosti. Nabavite svoju vreću danas i budite deo pozitivne promene!

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …