Pe folija (R) reciklirana 60mic

  2,160.00 рсд

  Pe folija (R) reciklirana ima sledeće karakteristike:

  • debljina: 60 mic
  • širina: 4 m
  • dužina: 25 m

   

  PRODAJE SE NA ROLNE 100m2 ( širina: 4m dužina: 25m )

   

  Kada birate foliju recikliranu od regenerata, ne samo da birate proizvod visokog kvaliteta već i pridružujete se globalnom pokretu očuvanja planete. Svaka upotreba postaje deo veće priče o smanjenju otpada i stvaranju održive budućnosti.

   

   

  Opis

  Pe folija (R) reciklirana 60mic od regenerata nastaje kroz proces regeneracije. Gde se pažljivo selektovani reciklirani materijali transformišu u nove, korisne proizvode. Ova tehnologija ne samo da daje drugi život materijalima koji bi inače završili na deponiji, već i smanjuje potrebu za novim resursima.

  Pe folija (R) reciklirana nalazi raznovrsne primene u građevinskoj industriji, pružajući niz prednosti u oblasti zaštite, izolacije i održivosti. Evo kako se ova folija može koristiti u građevinskim projektima:

  1. Hidroizolacija: Reciklirana folija od regenerata može se koristiti kao sloj hidroizolacije. Postavljanjem ove folije kao barijere, štite se građevinski objekti od prodora vode, čime se produžava vek trajanja materijala i održava suv i siguran prostor.
  2. Izolacija podova i zidova: Reciklirana folija često se koriste kao deo sistema termičke izolacije. Postavljanjem ove folije kao sloj između zidova ili ispod podova, poboljšava se energetska efikasnost objekta, smanjuje potreba za klimatizacijom i grejanjem.
  3. Pokrivanje građevinskih materijala: Folija od regenerata može se koristiti za zaštitu građevinskih materijala tokom transporta ili skladištenja. Ova vrsta zaštite sprečava oštećenja usled vremenskih uslova ili drugih faktora, čime se čuva integritet materijala.
  4. Izgradnja tunela i privremenih objekata: Fleksibilnost i izdržljivost reciklirane folije čini je pogodnim materijalom za izgradnju privremenih objekata, kao što su tuneli ili skloništa. Ova folija može brzo obezbediti zaštitu od elemenata tokom izvođenja radova ili u vanrednim situacijama.
  5. Recikliranje građevinskog otpada: Nakon završetka projekta, reciklirana folija može se koristiti za prikupljanje i transport građevinskog otpada na reciklažna postrojenja. Ovo pomaže u smanjenju ukupnog otpada i podržava principe održivog upravljanja resursima.
  6. Vodonepropusnost temelja: Korišćenje reciklirane folije može pomoći u stvaranju vodonepropusne barijere oko temelja objekta, čime se sprečava prodor vode u podzemne strukture.

  Ove primene ilustruju raznovrsnost upotrebe reciklirane folije u građevinskim projektima, pružajući istovremeno održiva rešenja i doprinoseći smanjenju ukupnog ekološkog uticaja.

  Dodatne informacije

  Dimenzija/debljina:

  ŠIRINA: 4m DUŽINA: 25m DEBLJINA: 60mic

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …