PE bure 60L horizontalno

  1,680.00 рсд

  Ima sledeće dimenzije:

  • zapremina 60l
  • visina 440mm
  • širina 562mm
  • materijal PE

   

  Bure je namenjeno za prehranu u tečnom ili kašastom obliku (zbog uskog otvora tj.čepa) jer je proizvedeno od originalnog čistog materijala.Od postojanja nase firme prodajemo burad ovog kvaliteta u raznim litražama.Provereno sigurno i kvalitetno.

   

  Opis

  PE bure 60l horizontalno predstavlja izuzetno praktično i svestrano rešenje za različite potrebe skladištenja i transporta tečnosti. Izrađeno od visokokvalitetnog polietilena, ovo bure je poznata po svojoj izdržljivosti, hemijskoj otpornosti i bezbednosti za upotrebu u prehrambenim i drugim industrijama.

  Sa svojih 60 litara zapremine, ovo PE bure je savršeno za srednje do manje količine tečnosti. Idealno je za čuvanje vode, hemikalija, ulja ili drugih tečnosti u industrijskim postrojenjima, radionicama, ali i domaćinstvima. Svojom kompaktnom veličinom, olakšava manipulaciju i smeštanje u različite prostore.

  Jedna od ključnih prednosti PE buradi je sigurnost u vezi sa skladištenjem tečnosti koje su namenjene ljudskoj potrošnji. Materijal je bezopasan i ne reaguje sa sadržajem, čineći ih savršenim izborom za skladištenje vode ili drugih napitaka.

  Osim toga, PE burad su lagana za održavanje i čišćenje. Glatka unutrašnja površina olakšava pranje i održavanje higijene. Sa svojom dugotrajnom izdržljivošću, ova burad pružaju pouzdanost tokom dužeg vremenskog perioda.

  Uz sve ove karakteristike, PE bure horizontalno 60l postaje neizostavni partner u efikasnom i sigurnom upravljanju tečnostima. Bilo da je reč o industriji, radionici ili domaćinstvu, ova burad predstavljaju jednostavno i pouzdano rešenje za vaše potrebe skladištenja i transporta tečnosti.

  PE bure od 60 litara je izuzetno povoljno rešenje za skladištenje prehrambenih namirnica iz nekoliko ključnih razloga. Prvo, kvalitetan polietilen od kojeg je izrađeno osigurava potpunu bezbednost hrane koja se čuva unutar njih. Bez reakcija s materijalom bureta, ovo PE bure čuva integritet i kvalitet namirnica.

  Uz to, PE bure je izuzetno dugotrajno, pružajući sigurnost da će vaše prehrambene zalihe biti dobro sačuvane tokom vremena. Materijal je otporan na spoljne uticaje, čime se obezbeđuje dugotrajna zaštita namirnica od svetlosti, vlage i drugih faktora koji mogu uticati na njihovu svežinu.

  Ukupno gledano, PE bure od 60 litara pruža optimalnu kombinaciju sigurnosti, praktičnosti i dugotrajnosti za skladištenje prehrambenih namirnica u svakodnevnom životu.

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA:

  ŠIRINA:562mm VISINA:440mm

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …