PE bure 160L

  2,560.00 рсд

  Ima sledeće dimenzije:

  • zapremina 160l
  • visina 747mm
  • prečnik otvora 310mm
  • širina 570mm
  • materijal PE

   

  PE bure od 160 litara – idealno za očuvanje svežine namirnica! Ovo izdržljivo bure pruža sigurno skladištenje hrane, čineći ga neizostavnim za organizaciju. Lakoća održavanja i visok kvalitet materijala čine ih savršenim izborom za sigurno i praktično korišćenje u prehrani.

  Opis

  PE bure 160l predstavlja izuzetno praktično i svestrano rešenje za različite potrebe skladištenja i transporta tečnosti. Izrađeno od visokokvalitetnog polietilena, ovo bure je poznata po svojoj izdržljivosti, hemijskoj otpornosti i bezbednosti za upotrebu u prehrambenim i drugim industrijama.

  Sa svojih 160 litara zapremine, ovo PE bure je savršeno za srednje do manje količine tečnosti. Idealno je za čuvanje vode, hemikalija, ulja ili drugih tečnosti u industrijskim postrojenjima, radionicama, ali i domaćinstvima. Svojom kompaktnom veličinom, olakšava manipulaciju i smeštanje u različite prostore.

  Jedna od ključnih prednosti PE buradi je sigurnost u vezi sa skladištenjem tečnosti koje su namenjene ljudskoj potrošnji. Materijal je bezopasan i ne reaguje sa sadržajem, čineći ih savršenim izborom za skladištenje vode ili drugih napitaka.

  Osim toga, PE burad su lagana za održavanje i čišćenje. Glatka unutrašnja površina olakšava pranje i održavanje higijene. Sa svojom dugotrajnom izdržljivošću, ova burad pružaju pouzdanost tokom dužeg vremenskog perioda.

  Uz sve ove karakteristike, PE bure 160l postaje neizostavni partner u efikasnom i sigurnom upravljanju tečnostima. Bilo da je reč o industriji, radionici ili domaćinstvu, ova burad predstavljaju jednostavno i pouzdano rešenje za vaše potrebe skladištenja i transporta tečnosti.

  PE bure od 160 litara je izuzetno povoljno rešenje za skladištenje prehrambenih namirnica iz nekoliko ključnih razloga. Prvo, kvalitetan polietilen od kojeg je izrađeno osigurava potpunu bezbednost hrane koja se čuva unutar njih. Bez reakcija s materijalom bureta, ovo PE bure čuva integritet i kvalitet namirnica.

  Uz to, PE bure je izuzetno dugotrajno, pružajući sigurnost da će vaše prehrambene zalihe biti dobro sačuvane tokom vremena. Materijal je otporan na spoljne uticaje, čime se obezbeđuje dugotrajna zaštita namirnica od svetlosti, vlage i drugih faktora koji mogu uticati na njihovu svežinu.

  Ukupno gledano, PE bure od 160 litara pruža optimalnu kombinaciju sigurnosti, praktičnosti i dugotrajnosti za skladištenje prehrambenih namirnica u svakodnevnom životu.

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA:

  ŠIRINA:570mm VISINA:747mm PREČNIK OTVORA:310mm

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …