Nano rasprskivač 423 1/2″VN 4.0mm

  3,480.00 рсд

  Nano rasprskivač 423 1/2″VN 4.0mm ima sledeće tehničke karakteristike:

  • potrošnja vode: 800–1200 l/h
  • prečnik zalivanja: 24 m
  • radni pritisak: 2.5–4 bara
  • idealno postavljanje: 12 x 12 m
  • otporan na koroziju i UV stabilan

  Posebno dizajniran za navodnjavanje ivica polja i za navodnjavanje useva iznad glave.Visoka distribucija vode sa razmakom do 14 m. Izdržljiva konstrukcija. Navlaka za zaštitu od peska i prašine obezbeđuje pouzdan rad i izdržljivost. Čekić osigurava svu vodu unutar uzorka i sprečava navodnjavanje puteva i suseda.

  Opis

  Nano rasprskivač 423 1/2″VN 4.0mm je metalni sektorski rasprskivač sa VN (vanjskim navojem) od 1/2″. Koristi se za navodnjavanje povrća, sadnica i travnjaka. Ima mogućnost štelovanja sektora, dometa i finoće zalivanja. Omogućuje navodnjavanje bez sabijanja zemljišta i oštećivanja biljaka.

  Nano rasprskivač 423 1/2″VN 4.0mm može da se koristi pri nižim temperaturama kao zaštita od mraza. Spada u red vrhunskih rasprskivača iz NDJ asortimana.

  NaanDanJain Irrigation Ltd., globalna kompanija za navodnjavanje, pruža tehnološko vođstvo sa najširim spektrom isplativih i prilagođenih rešenja. Sa preko 80 godina iskustva u više od 120 zemalja, su jedina kompanija koja poljoprivrednicima nudi ONE STOP SHOP rešenje: specijalno prilagođena rešenja vrhunskog kvaliteta i proizvode koji daju veću produktivnost po jedinici resursa. Stručnost doprinosi većim prinosima, manjim rizicima i uštedi dragocenih resursa. Spajanje NaanDan, Izrael, i Jain Irrigation sistems LTD, Indija 2007. godine, stvorilo je obogaćujuću multikulturalnu sinergiju sa značajnim proširenjem portfelja proizvoda, aktivnosti istraživanja i razvoja i globalne prodajne i marketinške mreže. Danas Jain poseduje 100% kompanije.

  U NaanDanJain-u se bave najvrednijim prirodnim resursom-vodom. Zbog toga su potpuno posvećeni snabdevanju najkvalitetnijih proizvoda. Instalacija i usluga i prevazilaze potrebe i zahteve kupaca, istovremeno čuvajući zdravlje i bezbednost zaposlenih i životne sredine. Implementacija sledećih ciljeva vrši se u skladu sa principima koje diktiraju ISO 9001 (Sistem upravljanja kvalitetom), ISO 14001 (Sistem upravljanja životnom sredinom) i OHSAS 18001 (Sistem upravljanja bezbednošću i zdravljem na radu).

   

   

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …