Nano 501 U 1,8 komplet

  1,520.00 рсд

  Nano 501 U 1,8 komplet ima sledeće tehničke karakteristike:

  • potrošnja vode: 180 l/h
  • prečnik zalivanja: 14 m
  • radni pritisak: 2 – 3.5 bara
  • idealno postavljanje: 7 x 7 m
  • obavezno filtriranje 120 mesh
  • otporan na koroziju i Uv stabilan

   

  Rasprskivač koji se koristi u navodnjavanju povrća. Ima izuzetno fine kapi i mali je potrošač vode što mu obezbeđuje navodnjavanje bez sabijanja zemljišta i ostećivanja biljaka.

  Opis

  Nano 501 U 1,8 komplet koji se koristi u navodnjavanju povrća. Nano 501 U 1,8 komplet ima izuzetno fine kapi i mali je potrošač vode što mu obezbeđuje navodnjavanje bez sabijanja zemljišta i ostećivanja biljaka.

  Može da se koristi pri nižim temperaturama kao zaštita od mraza. Spada u red vrhunskih rasprskivača iz NDJ asortimana.Otporan je na koroziju i sadrži UV stabilizator. Veoma otporan na vremenske promene.

  NaanDanJain Irrigation Ltd., globalna kompanija za navodnjavanje, pruža tehnološko vođstvo sa najširim spektrom isplativih i prilagođenih rešenja. Sa preko 80 godina iskustva u više od 120 zemalja, su jedina kompanija koja poljoprivrednicima nudi ONE STOP SHOP rešenje: specijalno prilagođena rešenja vrhunskog kvaliteta i proizvode koji daju veću produktivnost po jedinici resursa. Stručnost doprinosi većim prinosima, manjim rizicima i uštedi dragocenih resursa. Spajanje NaanDan, Izrael, i Jain Irrigation sistems LTD, Indija 2007. godine, stvorilo je obogaćujuću multikulturalnu sinergiju sa značajnim proširenjem portfelja proizvoda, aktivnosti istraživanja i razvoja i globalne prodajne i marketinške mreže. Danas Jain poseduje 100% kompanije.

  U NaanDanJain-u se bave najvrednijim prirodnim resursom-vodom. Zbog toga su potpuno posvećeni snabdevanju najkvalitetnijih proizvoda. Instalacija i usluga i prevazilaze potrebe i zahteve kupaca, istovremeno čuvajući zdravlje i bezbednost zaposlenih i životne sredine. Implementacija sledećih ciljeva vrši se u skladu sa principima koje diktiraju ISO 9001 (Sistem upravljanja kvalitetom), ISO 14001 (Sistem upravljanja životnom sredinom) i OHSAS 18001 (Sistem upravljanja bezbednošću i zdravljem na radu).

   

   

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …