Mreža protiv krtica i ptica 2m/25m (18mm x 18mm)

4,000.00 рсд

Karakteristike:

  • ŠIRINA: 2m
  • DUŽINA: 25m
  • OKNO: 18mm x 18mm
  • GUSTINA: 35g/m2
  • UV STABILNA

 

Mreža protiv krtica i ptica je super snažna crna mreža  napravljena je od laganog BOPP materijala.

 

 

Opis

Mreža protiv krtica i ptica 2m/25m okno (18mm x 18mm) je super snažna crna mreža koja se nudi u našoj prodavnici napravljena je od laganog BOPP (dvostruko orijentisanog polipropilena) materijala. Mreža protiv krtica i ptica u svojoj proizvodnji pri upotrebi BOPP materijala doprinosi visokom kvalitetu. Film BOPP je bezbojan, bez mirisa, bez ukusa, netoksičan i ima visoku zateznu čvrstoću, jačinu udarca, čvrstoću, žilavost i dobru transparentnost.

Dizajniran je za zaštitu od krtica, voluharica i drugih štetočina. Mreža ojačava i stabilizuje površinu tla, što daje odlične rezultate pri kreiranju travnjaka i cvetnih leja.

Ojačana mrežasta veza koju koristi proizvođač omogućava da se dobije odlična uzdužna i poprečna čvrstoća na kidanje od 5 kN / m2. Otporan je na zemljišne uslove i sve oblike đubrenja.

Upotreba stabilizatora protiv UV zraka omogućila je da mreža bude otporna na sunce, kojoj je izložena prilikom postavljanja ispod travnjaka.

PREDNOSTI

Mreže protiv krtica i ptica su lagane, ali istovremeno i teške poput metalnih mreža i otporne su na hemikalije i vremenske uslove.Poseban proces istezanja u oba smera, kojem se podvrgavaju, obezbeđuje ovim mrežama izuzetnu zateznu čvrstoću, tako da mogu da izdrže najintenzivnija naprezanja. Za razliku od metalnih mreža, rolne polipropilenske mreže su lagane i jednostavne za transport i montažu. Efikasna metoda protiv krtica koja ne šteti životinjama.Fleksibilna, jednostavan za instalaciju. Lako se oblikuje. Rolne su lagane, pa se lako transportuju i postavljaju.

Namena joj je za zaštitu površina zasađenih travom od krtica.Pre zasađivanja trave postavljanjem u zemlju štiti i predstavlja fizičku prepreku koja ne dozvoljava krticama izbijanje na površinu tla.

Isto tako služi za zaštitu od ptica kod objekata gde ulaze golubovi, kao na primer što su hangari.

Unijaplast se već preko dve decenije trudi da vam ponudi najbolje od najboljeg. Nikad nismo išli na uštrb kupaca tako ćemo i dalje nastaviti.

 

 

Dodatne informacije

KARAKTERISTIKE:

ŠIRINA:2m DUŽINA:25m SVOJSTVA: okno 18x18mm , 35g/m2, UV

Ime
E-pošta
Telefon
Enquiry

Možda će vam se svideti …