Mreža plastična za krastavce 1.7m/100m

  2,370.00 рсд

  Plastična mreža za krastavce ima sledeće karakteristike:

  • gramaža po m2: 8g/m2,
  • dimenzija okca: 15x17cm,
  • širina: 1.7m
  • dužina: 100m
  • UV stabilizovana
  • lako se seče i modelira
  • od polietilena

   

  Nezamenjiva kao podrška za sve biljke penjačice. Lagana i jednostavna za instalaciju. Može se koristiti i horizontalno i vertikalno. Široka mreža za lak pristup biljkama. Koristi se za biljke penjačice – puzavice kao što su: pasulj, grašak, ječam, krastavce, itd.

   

  Opis

  Mreža plastična za krastavce 1.7m/100m će vam poboljšati prinose useva krastavaca i ostalih puzavica. Mreža sa rešetkama je idealna podrška za mnoge komercijalne useve. Kao što su patlidžani, paradajz, krastavci, grašak i vinove loze. Mreža plastična za krastavce 1.7m/100m povećava gustinu biljaka dok loza krastavca raste sama vertikalno, sa malo ili bez potrebe za ručnim podučavanjem.

  Smanjena intervencija rada za pričvršćivanje biljke na mrežu od kornišona u poređenju sa kanapom od rafije ili samostojećim stubom će takođe: 1) poboljšati fitosanitarne uslove jer biljka neće biti podložna mehaničkom stresu tokom vezivanja (stres koji smanjuje prinos biljke dok biljka pokušava da ponovo smesti svoje listove) i 2) smanji mehanički prenosive patogene (ruke radnika kao vektore) sa bolesnih biljaka na zdrave.

  Ovaj sistem za plastične rešetke krastavca odlično funkcioniše kako u staklenicima tako i na otvorenim poljima, jer prednosti prirode vitica krastavca da se pričvrsti na noseću mrežu, bilo horizontalne ili vertikalne niti mreže.

  Svaki put kada se biljkom rukuje, orezuje ili vezuje za sistem podrške, to će izazvati nekoliko dana stresa. Tokom ovog perioda prilagođavanja, umesto da hrani svoje plodove punom efikasnošću, biljka će slati svoje hranljive materije u lišće kako bi se mogla efikasno repozicionirati (postoje matematički modeli koji dokazuju efikasnost prirodnog poravnanja listova prema suncu ).

  Prilikom rezidbe i ručnog vođenja biljke povećavamo rizik od zaraze, posebno virusa, zbog rukovanja direktnog radnika, koji bi, ne znajući, mogli mehanički prenositi patogen sa biljke na biljku kao svaki štetni insekt.

   

   

   

  Dodatne informacije

  DIMENZIJE:

  ŠIRINA: 1.7m DUŽINA: 100m TEŽINA: 8g/m2 DIMENZIJA OKCA: 15cm X 17cm

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …