Lay flat holender UN PN6

  620.00 рсд1,575.00 рсд

  Lay flat holender PN6 ima sledeće tehničke karakteristike:

  – otporan na koroziju i druge hemijske supstance

  – UV stabilizovan

  – otporan na vremenske promene.

  Lay falt holender PN6 je kompatibilan sa svim lay flat crevima sa tržišta.

   

  Opis

  Lay flat holender UN PN6 spada u grupu lay flat fitinga namenjenih za sigurno spajanje lay flat creva. Lay flat fitinzi su proizvedeni od izuzetno čvrste i kvalitetne plastike. Korišćenje UV stabilizatora doprinosi velikoj izdržljivosti na vremenske promene. Kvalitetan materijal i UV stabilizator doprinose visokom kvalitetu lay flat fitinga. Lay flat holender UN PN6 olakšava instaliranje lay flat creva za navodnjavanje.

  U ponudi je niz fitinga za lay flat creva.Za različite veličine i tipove lay flat creva koja se obično koriste u sektoru navodnjavanja i građevinarstva. Kada je u pitanju prenos vode ili drugih supstanci, lay flat fitinzi su vitalni deo u obezbeđivanju uspešnog i bezbednog protoka supstanci. Naši konektori za lay flat creva su izdržljivi i visokog kvaliteta. Što znači da ste mirni kada ih koristite sa svojim crevima; to znači da su curenje i prosipanje tokom prenosa stvar prošlosti!

  Šta je Lay flat crevo?

  Lay flat crevo je napravljeno od PVC-a. Kao što ime sugeriše, jedno od njegovih ključnih svojstava je sposobnost creva da se položi ravno za potrebe skladištenja. Koriste se za isporuku vode u ulogama kao što su građevinarstvo ili navodnjavanje. Kada nije lako transportovati vodu.

  Još jedna oblast u kojoj se lay flat crevo može dobro iskoristiti je čišćenje od poplava, kada se koristi u tandemu sa pumpom za vodu. Pumpa za vodu usisava vodu iz poplavljenog područja. A zatim se koristi laj flat crevo za ispuštanje u bezbedno područje ili poplavnu ravnicu koja je često udaljena nekoliko stotina metara. Lay flat creva se mogu brzo i lako spojiti zajedno sa spojnicama lay flat. Lay falt fitinzi vam omogućavaju da napravite savršenu dužinu creva za zadatak koji vam je potreban.

  Fitinzi su dostupni u različitim prečnicima. Lay flat fitinzi iz prodajne ponude Unijaplast-a su kompatiblni sa svim lay falt crevima sa tržišta.

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA:

  Fi52mm x 2", Fi76mm x 3", Fi100mm x 4"

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …