Akcija!

  Kanta sa točkovima 360L

  Original price was: 7,400.00 рсд.Current price is: 6,890.00 рсд.

  Zapremina: 360 L

  Težina: oko 16.80 KG (+/- 5%)

  Maksimalna nosivost: *max punjenje 144 (+/-5%) *max ukupna težina 160 (+/-5%)

  Matererijal: HDPE (polietilen visoke gustine)

  Otporan na temperaturu: od -30 C to +80 C

   

  U zaključku, kanta od plastike sa točkovima za smeće je izdržljiva, praktična i estetski privlačna za sakupljanje otpada. Njene prednosti uključuju izdržljivost, veliku zapreminu, praktičan dizajn sa ručkom za pomeranje, zatvarajući poklopac, mobilnost i estetski dizajn. Ova vrsta kante pruža pouzdano i sigurno čuvanje otpada i olakšava održavanje čistog okoliša.

   

   

   

   

   

   

  Opis

  Kanta sa točkovima 360L od plastike za smeće je praktična i se koristi za sakupljanje i odlaganje otpada na našim ulicama, dvorištima i javnim prostorima. Ova vrsta kante je posebno dizajnirana sa točkovima kako bi olakšala transport i manipulaciju prilikom pražnjenja smeća.

  Jedna od glavnih prednosti plastične kante sa točkovima je njena izdržljivost i otpornost na spoljne uticaje. Izrađena od kvalitetne plastike, ova kanta je čvrsta i dugotrajna, što je čini idealnim za korišćenje u svim vremenskim uslovima. Bez obzira da li je vruće, kišovito ili hladno, kanta će ostati nepromenjena i pružiti sigurno i pouzdano čuvanje otpada.

  Kanta sa točkovima 360L zelena, ima praktičan dizajn sa ručkom za pomeranje. Ove ručke se nalaze na vrhu kante i omogućavaju korisnicima da lako povuku ili gurnu kantu bez većeg napora. To čini transport kante jednostavnim, bez obzira na teren ili udaljenost koju treba preći.

  Kanta sa točkovima 360L zelena takođe ima i poklopac koji se čvrsto zatvara. Ovaj poklopac ima zaštitnu ulogu, sprečavajući širenje neprijatnih mirisa i sprečavajući pristup životinjama i insektima otpadu. Ovo je posebno važno za održavanje higijene i čistog okruženja.

  Još jedna prednost kante sa točkovima je njena mobilnost. Zahvaljujući točkovima koji se lako okreću, ova kanta se može jednostavno pomerati po potrebi. To znači da se smeće može lako izneti na put ili preneti do mesta gde se vrši pražnjenje. Ovo je naročito korisno za komunalne radnike koji obavljaju redovno sakupljanje smeća.

  Konačno, važno je napomenuti da je održavanje kante od plastike sa točkovima jednostavno. Plastični materijal je lak za čišćenje i otporan na koroziju, što omogućava dugotrajnu upotrebu. Redovno čišćenje i održavanje kante će osigurati da se sigurno koristi u dugom vremenskom periodu.

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA;

  VISINA:1099mm ŠIRINA:596mm

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …