Akcija!

  Stakleni baloni

  995.00 рсд2,600.00 рсд

  Stakleni baloni predviđeni su za lagerovanje alkoholnih i bezalkoholnih tekućina. Uz sam balon dobijate običan plastični čep.

  Stakleni baloni su trenutno veoma rasprostranjeni i proizvode se sa velikom marljivošću i tehnikom, kontrolišući parametre kao što su:

  • format,
  • težina,
  • boja,
  • materijalni integritet.

  Opis

  Stakleni baloni predviđeni su za lagerovanje alkoholnih i bezalkoholnih tekućina. Uz sam balon dobijate običan plastični čep.

  Stakleni baloni su posebno korisni za vina, za obavljanje različitih procesa uz maksimalnu produktivnost. Ovo je takođe zbog tipičnog konkavnog dna. Omogućava vam da koncentrišete sedimente vina, sprečavajući ih da se vrate na površinu. Staklene flaše postaju sve popularnije kao posude za vodu i druga pića.

  Zasluga ove difuzije mora se dati brojnim kvalitetima i prednostima koje „suparnički” materijal donosi sa kvalitativne i ekološke tačke gledišta, u poređenju sa plastičnim bocama.

  Efikasna upotreba staklenih boca u velikim razmerama rođena je oko 1800. godine u Francuskoj, zahvaljujući difuziji kvalitetnog vina i šampanjca.

  Opat Dom Perignon, koji je kasnije dao svoje ime čuvenom šampanjcu, odlučio je da koristi staklo za proizvodnju boca, pošto prethodni kontejneri nisu mogli da podnesu proces referenciranja.

  Staklene flaše su trenutno veoma rasprostranjene i proizvode se sa velikom marljivošću i tehnikom, kontrolišući parametre kao što su:

  • format,
  • težina,
  • boja,
  • materijalni integritet.

   

  Masovna upotreba stakla, na štetu plastike, donosi prednosti u pogledu kvaliteta, kao što ćemo videti u sledećem pasusu. Mnoge plastične boce su napravljene od određenih materijala, koji su možda štetni za hranu.

  Plastični materijali mogu prouzrokovati migraciju supstanci na hranu ili piće, posebno ako se zagreju na visokim temperaturama.

  Brojni stručnjaci su precizirali da su toksične materije prisutne i ako to ne shvatamo i da dugoročno mogu da izazovu probleme organizmu.

  Morate izabrati plastiku bez ovih materijala ili preći na staklene boce.

  Ova vrsta posude ne predstavlja nikakve probleme, naprotiv pomaže hrani da održi svoj integritet i sve hranljive materije, kao i da zadrži svoje jedinstvene arome.

  Što se tiče ove teme, stakleni baloni su apsolutno bolji i efikasniji od plastike.

   

  Dodatne informacije

  ZAPREMINA:

  5L, 10L, 15L, 20L, 25L, 34L, 54L

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …