Izvod za slavinu 4 otvora

  1,080.00 рсд

  Kratke karakteristike:

  • 4-smerni razdelnik sa nezavisno podesivim ventilima
  • Kompatibilan sa slavinama od 1″ sa adapterom na 3/4″
  • Omogućava preciznu kontrolu protoka vode ka četiri različita creva
  • Fleksibilnost i efikasnost u navodnjavanju bašte

   

  Ovaj izvod je komaptibilan sa svim fitinzima iz baštenskog asortimana Unijaplast-a kao i sa svim baštenskim crevima.

  Opis

  Izvod za Slavinu 4 Otvora: Fleksibilnost i Efikasnost u Navodnjavanju Vaše Bašte

  Izvod za Slavinu 4 Otvora – Predstavljamo vam izuzetno praktičan dodatak za vašu baštu – Izvod sa 4 Otvora. Ovaj četvorokraki razdelnik omogućava nezavisno podesive ventile za kontrolu protoka vode ka četiri različita creva. Sa svojim jednostavnim dizajnom i visokokvalitetnim materijalom, ovaj izvod čini savršen dodatak vašem baštenskom sistemu. Nastavite čitanje kako biste saznali više o njegovim karakteristikama i kako može unaprediti vaše baštenske aktivnosti.

  FLEKSIBILNA KONTROLA PROTOKA:

  Jedna od ključnih karakteristika Izvoda za Slavinu Bradas WL-3033 je četvorokraki razdelnik sa nezavisno podesivim ventilima. Ovi ventili omogućavaju preciznu kontrolu protoka vode ka svakom od četiri otvora, pružajući vam mogućnost da prilagodite intenzitet navodnjavanja u skladu sa potrebama vaših biljaka.

  POVEZIVANJE DO ČETIRI CREVA:

  Sa četiri otvora, ovaj izvod omogućava povezivanje do četiri creva za baštu istovremeno. Ova funkcionalnost je od suštinskog značaja za one koji imaju različite delove bašte ili žele da istovremeno navodnjavaju više područja, čime se štedi vreme i trud.

  PRILAGOĐEN SLAVINI:

  Izvod za Slavinu Bradas WL-3033 dizajniran je da se savršeno prilagodi većini standardnih slavina. Sa prečnikom otvora od 1″, uključenim adapterom na 3/4″, ovaj izvod je kompatibilan sa širokim spektrom slavina koje se često koriste u baštama.

  VISOKOKVALITETNI MATERIJAL:

  Napravljen od visokokvalitetnog ABS materijala, Izvod za Slavinu Bradas WL-3033 je izdržljiv i dugotrajan proizvod. ABS materijal je poznat po svojoj čvrstoći i otpornosti na habanje, čineći ga idealnim za spoljne baštenske aplikacije gde je izložen različitim vremenskim uslovima.

  ZAKLJUČAK:

  Uz Izvod sa 4 Otvora Bradas WL-3033, dobijate praktičan i efikasan alat za upravljanje navodnjavanjem vaše bašte. Sa svojom fleksibilnom kontrolom protoka, mogućnošću povezivanja četiri creva i visokokvalitetnim materijalom, ovaj izvod će vam pomoći da postignete optimalne rezultate u vašem baštovanstvu.

  Ovaj izvod je komaptibilan sa svim fitinzima iz baštenskog asortimana Unijaplast-a kao i sa svim baštenskim crevima.

  Nabavite svoj primerak danas i unapredite svoj baštenski sistem!

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …