Filter sa mrežom i slavinom 3″

  21,220.00 рсд

  Tehnički podaci:

  • konekcija: 3″ vn
  • protok vode: do 600 l/min
  • finoća filtriranja: 180 mesh
  • radni pritisak: do 10 bara
  • otporan na koroziju i UV stabilan

   

  Ako imate manji filter koji ima zadatak da filtrira prljavu vodu. Biće mu potrebno čišćenje češće nego veći filter sa većom površinom. U zavisnosti od količine čestica u vodi.Malom filteru će možda biti potrebno čišćenje svakih nekoliko dana jer je ekran filtera pun krhotina.Dok,veći filter sa većom površinom možda će trebati čišćenje samo svakih nekoliko nedelja. Kada birate filter za prljavu vodu, poželećete da izaberete filter koji najbolje odgovara vašim potrebama filtracije, kao i vašim željenim ciklusima čišćenja.

   

  Opis

  Filter sa mrežom i slavinom 3″ za Efikasno Navodnjavanje

  Zašto je Filter sa mrežom i slavinom 3″ Neophodan?

  Filter sa mrežom i slavinom 3″ 85 mic je esencijalan za svaki sistem za navodnjavanje. Bez obzira na čistoću vode koju koristite, filter predstavlja jeftino osiguranje protiv otpada koji može dospeti u vaš sistem. Male čestice u vodi mogu izazvati začepljenje emitera kapanja, što često primetimo tek kada biljke počnu da venu. U tom trenutku, može biti prekasno za sanaciju štete. Zato toplo preporučujemo ugradnju filtera u vaš sistem za navodnjavanje.

  Izbor Pravog Filtera za Vaš Sistem

  Izvor Vode

  Pri izboru filtera, najvažniji faktor je izvor vode. Izvore vode delimo u dve kategorije: prljava voda i čista voda.

  Prljava Voda: Ova kategorija obuhvata vodu iz ribnjaka, buradi za kišu i kanala za navodnjavanje. Takva voda može sadržati otpatke i čestice, što zahteva dodatnu filtraciju pre ulaska u sistem za navodnjavanje.

  Čista Voda: Komunalna voda ili voda iz bunara su obično čiste i zahtevaju manje filtracije.

  Prednosti Filter sa Mrežom i Slavinom 3″

  Efikasna Filtracija

  Filter sa mrežom i slavinom 85 mic ima inovativni sistem koji stvara centrifugalno kretanje vode, zadržavajući postojanost i efikasnost bez obzira na tok. Ovo centrifugalno kretanje pomaže u uklanjanju neorganskih čestica i peska sa ekrana, omogućavajući povećanu površinu filtriranja.

  Jednostavno Održavanje

  Povećane čestice u vodi mogu dovesti do većeg nakupljanja na ekranu filtera, što zahteva češće čišćenje. Filter sa mrežom i slavinom je dizajniran za lako održavanje, omogućavajući vam da brzo i jednostavno očistite filter bez rastavljanja sistema.

  Kako Filter sa Mrežom i Slavinom 3″ Pomaže u Održavanju Sistema

  Zaštita Emitera i Ventila

  Ako koristite prljavu vodu i imate ventile u vašem sistemu za navodnjavanje, preporučujemo ugradnju filtera sa mrežom i slavinom  pre vašeg razvodnika i ventila. Sve čestice u vodi mogu uzrokovati kvar vaših ventila, a filter će pomoći u zaštiti i produženju njihovog veka trajanja.

  Produženje Intervala Između Čišćenja

  Filtracija se odnosi na površinu filtera. Veća površina omogućava duže intervale između čišćenja. Manji filter koji filtrira prljavu vodu zahteva češće čišćenje, dok veći filter sa većom površinom može ostati efikasan duže vreme pre nego što je potrebno čišćenje.

  Zaključak

  Filter  sa mrežom i slavinom je ključni komponent za svaki sistem za navodnjavanje. Pruža efikasnu zaštitu od otpada, štiti emitere i ventile, i omogućava duže intervale između čišćenja. Investirajte u kvalitetan filter i osigurajte optimalno funkcionisanje vašeg sistema za navodnjavanje.

  Za više informacija ili kupovinu, posetite našu prodavnicu ili kontaktirajte naš tim za podršku.

   

   

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …