Filter 3″ sa mrežom i slavinom 85mic

  21,220.00 рсд

  Tehnički podaci:

  • konekcija: 3″ vn
  • protok vode: do 600 l/min
  • finoća filtriranja: 180 mesh
  • radni pritisak: do 10 bara
  • otporan na koroziju i UV stabilan

   

  Ako imate manji filter koji ima zadatak da filtrira prljavu vodu. Biće mu potrebno čišćenje češće nego veći filter sa većom površinom. U zavisnosti od količine čestica u vodi.Malom filteru će možda biti potrebno čišćenje svakih nekoliko dana jer je ekran filtera pun krhotina.Dok,veći filter sa većom površinom možda će trebati čišćenje samo svakih nekoliko nedelja. Kada birate filter za prljavu vodu, poželećete da izaberete filter koji najbolje odgovara vašim potrebama filtracije, kao i vašim željenim ciklusima čišćenja.

  Filteri za odstranjivanje mehaničkih nečistoća iz vode. Laka montaža i održavanje. Ugradna slavina služi za ispiranje filtera. Nažalost, većinu puta ne primetimo začepljenu kapaljku sve dok ne vidimo da biljka vene i u tom trenutku može biti prekasno. Toplo preporučujemo dodavanje filtera vašem sistemu.

  Opis

  Filter 3″ sa mrežom i slavinom 85mic je neophodan za svaki sistem za navodnjavanje. Bez obzira na to koliko je vaša voda čista. Filter je jeftino osiguranje za zaštitu od otpada koji ulazi u vaš sistem za navodnjavanje. Čak i male čestice u vodi mogu uzrokovati začepljenje emitera kapanja. Nažalost, većinu puta ne primetimo začepljenu kapaljku sve dok ne vidimo da biljka vene i u tom trenutku može biti prekasno. Toplo preporučujemo dodavanje filtera vašem sistemu.

  Izvor vode je najvažniji faktor koji treba da bude ispravan pri izboru filtera. Izvore vode delimo u 2 kategorije: prljava voda i čista voda. Prljava voda je svaka voda koja ne dolazi iz čistog izvora kao što je komunalna voda ili bunar. Primeri bi bili: voda iz ribnjaka, burad za kišu, kanali za navodnjavanje.S obzirom da ova voda može biti puna otpadaka i čestica. Izuzetno je važno filtrirati ovu vodu pre nego što prođe kroz vaš sistem za navodnjavanje.Zbog same prirode prljave vode. Povećane čestice u vodi dovode do većeg nakupljanja na ekranu vašeg filtera. Samim tim i češćeg čišćenja.Napomena: Ako je vaš izvor vode prljav i imate ventile na sistemu za navodnjavanje. Želećete da instalirate filter 3″ sa mrežom i slavinom 85mic pre vašeg razvodnika i ventila. Sve čestice u vodi uzrokovaće kvar vaših ventila.

  Filtracija se odnosi na površinu. Da biste dobili više vremena između čišćenja, tj. više filtracije, potrebna vam je veća površina.

  Filter sa mrežom i slavinom 3″ ima inovativni sistem, koji stvara a centrifugalno kretanje vode uz zadržavanje brzine postojan i efikasan za postizanje hidrociklonizma bez obzira na tok. Neprekidno centrifugalno kretanje vode tera struganje neorganskih čestica i peska sa ekrana omogućavajući povećanu površinu filtriranja.

   

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …