Rebrasta slavina VN Polidrip

  175.00 рсд

  Tehničke karakteristike:

  • radni pritisak: do 3 bara
  • prečnik slavine: 16 mm i 20mm
  • prečnik navoja: 1/2″ i 3/4″
  • UV stabilna

   

  Slavina za kapajuće cevi. Idealna konekcija između slavine i glavnog voda pomoću vn navoja, a spoj između slavine i kapajuće cevi pomoću rebrastog konusa. Unijaplast predstavlja sinonim za kvalitet i pouzdanost u oblasti poljoprivrednog navodnjavanja. Sa širokim asortimanom proizvoda, uključujući polidrip cevi, lpe fitinge  i rebraste fitinge.

   

  Opis

  Rebrasta slavina VN Polidrip: Efikasna Konekcija za Kapajuće Cevi

  Rebrasta slavina VN Polidrip idealna konekcija između slavine i glavnog voda. Tražite pouzdanu i efikasnu slavinu za vaš sistem kapajućih cevi? Onda je ova slavina idealna konekcija između slavine i glavnog voda, kao i kapajuće cevi.

  Sa VN navojem za jednostavno povezivanje sa glavnim vodom i rebrastim konusom za siguran spoj sa kapajućom cevi, naša rebrasta VN Polidrip slavina je neophodan deo vašeg sistema navodnjavanja.

  Ova slavina može izdržati radni pritisak do 3 bara, sa prečnikom od 16mm za konekciju Polidrip cevi. Sa svojom pouzdanošću i jednostavnošću korišćenja, ova rebrasta slavina sa spoljnjim navojem Polidrip će osigurati optimalno funkcionisanje vašeg sistema navodnjavanja.

  Napredna Metoda Navodnjavanja Kap po Kap: Očuvanje Vode i Optimalni Rast Biljaka

  Savremena metoda navodnjavanja kap po kap omogućava precizno snabdevanje vodom korena biljaka, štedeći vodu i omogućavajući efikasno unošenje tečnih đubriva. Ovaj sistem obezbeđuje optimalan rast i razvoj useva, čineći navodnjavanje ključnim faktorom za uspešan usev.

  Uloga Unijaplasta u Poljoprivredi: Pouzdan Partner za Navodnjavanje

  Unijaplast predstavlja sinonim za kvalitet i pouzdanost u oblasti poljoprivrednog navodnjavanja. Sa širokim asortimanom proizvoda, uključujući polidrip cevi, lpe fitinge  i rebraste fitinge. Unijaplast pruža sveobuhvatna rešenja za efikasno i održivo poljoprivredno navodnjavanje.

  Nabavite svoju rebrastu slavinu VN Polidrip danas i osigurajte efikasno zalivanje vaših useva. Vaši usevi zaslužuju najbolje!

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA:

  VN1/2" x 16MM, VN1/2" x 20MM, VN3/4" x 16MM

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …