Cerada kamuflažna 4m x 5m 90g

  Cerada kamuflažna 4m x 5m 90g ima sledeće karakteristike:

  beskrajne mogućnosti stvaranja skloništa

  štiti od kiše i sunca

  ivice obrađene dvostrukim ojačanjem

  ušice za montažu postavljene po celom obimu

  uglovi ojačani gumenim i metalnim ušicama

   

  Koristi se:

  u građevinarstvu, poljoprivredi i domaćinstvu

  ideallne za ljubitelje kampovanja i preživljavanja kao turistička cerada

   

  Cerade su dvostruko obložena PE folija sa labavo tkanom polietilenskom plastičnom trakom u sredini, a njen proizvodni proces je: crtanje okruglog tkanja-dvostrane folije.

  Opis

  Cerada kamuflažna 4m x 5m 90g je 100% vodootporna i ima posebnu neklizajuću površinsku obradu. Cerade su dostupne u različitim širinama. PE cerade su zaštićene od UV zračenja tako da se ne degradiraju od čestog izlaganja sunčevoj svetlosti, mogu da izdrže različite vremenske uslove i okruženja i mogu da izdrže štetne efekte kiše i tečnosti. Neće se oštetiti bez obzira da li je redovno izložen na otvorenom ili ne.Cerade su napravljene da traju. Može se koristiti u aplikacijama gde je potrebno dugoročno osiguranje i dostupno je tokom cele godine.

  Cerada kamuflažna 4m x 5m 90g ima glatku i uglađenu površinu dodavanjem odgovarajućeg sadržaja smole. Platno koje se koristi ima prednost u pogledu proporcija materijala i stoga manje oštećuje tkaninu i bolju zateznu čvrstoću. Uz dodatak raznih hemijskih aditiva, kao što su pojačivači brzine, agensi protiv gljivica, agensi protiv starenja i antistatici, proizvod se plastificira na veoma visokim temperaturama, dajući PE ceradi veću otpornost na hemijski napad.

  Tokom izgradnje često se koriste cerade. Na primer,cerada se može koristiti sa skelama kako bi se osiguralo da radnici nisu pogođeni vetrom i kišom, ili može da se napravi kao pokrivač za ogradu kako bi se usporila privremena korozija ograde, a u nekim drugim hladnim i snežnim zemljama takođe će se koristiti privremeni krovovi ili snežne cerade, koje su sve napravljene kako bi se smanjio uticaj velikog snega na konstrukciju.

  Dodatne informacije

  DIMENZIJE:

  4m x 5m 90g, 5m x 8m 90g

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry