T razdelnik za baštenska creva

  150.00 рсд

  Karakteristike:

  • Jednostavno montiranje
  • Dugotrajnost
  • Kompatibilnost sa svim Unijaplast crevima baštenskim ½“ i 3/4“
  • Efikasno upravljanje baštenskim zalivnim sistemom

  Opis

  T razdelnik za baštenska creva – savršeno rešenja za optimalno upravljanje vašim baštenskim zalivnim sistemom.

  T razdelnik za baštenska creva je neophodan dodatak za svakog ljubitelja baštovanstva koji želi efikasno rasporediti vodu iz jednog izvora na više lokacija u bašti ili dvorištu. Naši T razdelnici su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, što ih čini izuzetno dugotrajnim i otpornim na habanje.

  Jednostavno se montiraju na vaše baštensko crevo, bilo da je u standardnom prečniku od 1/2″ (pola cola) ili 3/4″ (tri četvrtine cola). Omogućavaju vam da istovremeno koristite više creva ili dodatnu opremu, poput pištolja za zalivanje ili prskalica.

  Sa T razdelnikom, možete efikasno zalivati različite delove bašte ili dvorišta, štedeći vreme i trud. Naša ponuda obuhvata pola cola i tričetvrtine cola T razdelnike. Prilagođeni su vašim specifičnim potrebama i zahtevima. Kako biste mogli odabrati onaj koji najbolje odgovara vašem baštenskom zalivnom sistemu.

  Posebno smo ponosni što su naši T razdelnici kompatibilni sa svim baštenskim crevima iz prodajne ponude Unijaplasta. Iz tog razloga  garantuje bezbrižno korišćenje i savršeno uklapanje sa ostalom opremom koju već imate.

  Investirajte u praktičnost, efikasnost i dugotrajnost sa našim T razdelnicima za baštenska creva i osigurajte da vaš vrt uvek bude dobro zaliven i negovan. Razmislite o našoj ponudi i unapredite svoje baštensko iskustvo već danas!

  Dodatne informacije

  PREČNIK:

  1/2", 3/4"

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …