Sklopiva gajba

  1,440.00 рсд

  Karakteristike:

  • Ergo-zaključni sistem
  • Unutrašnje dimenzije: dužina 576mm, širina 376mm i visina210mm
  • Zapremina 46l
  • Nosivost 20kg
  • Proširena zapremina
  • Lako se čisti

   

  Sklopiva gajba opremljena je mehanizmom za sklapanje koji omogućuje brzo zatvaranje ili otvaranje. Nakon sklapanja, kutija zauzima malo prostora što omogućuje uštedu na troškovima transporta.

  Opis

  Sklopiva Gajba – Ponesite Svoje Terete Bez Napora

  Sklopiva gajba zauzima posebno mesto u našem asortimanu. Ističemo našu praktičnu i inovativnu plastičnu sklopivu gajbu, dizajniranu da olakša vaše svakodnevne zadatke skladištenja i transporta. Sa impresivnom nosivošću od 20kg i prostranom zapreminom od 46 litara, ova gajba pruža optimalan kapacitet za raznovrsne potrebe.

  Ergo Zaključni Sistem

  Naša sklopiva gajba opremljena je ergonomskim zaključnim sistemom koji omogućava jednostavno i sigurno zatvaranje, čuvajući vaše terete stabilno i bezbedno tokom transporta. Zahvaljujući ovom intuitivnom mehanizmu, više se nećete brinuti o neželjenom otvaranju ili prosipanju sadržaja.

  Praktična i Fleksibilna

  Jedna od ključnih prednosti naše plastične sklopive gajbe je njen praktičan dizajn koji vam omogućava da je brzo sklopite ili rasklopite po potrebi. Kada nije u upotrebi, gajba se lako skladišti zauzimajući minimalan prostor, čime vam omogućava da maksimalno iskoristite skladišni prostor.

  Robustna Konstrukcija: Izrađena od visokokvalitetne plastike, naša sklopiva gajba pruža izuzetnu izdržljivost i dugotrajnost, čineći je idealnim izborom za različite industrijske, komercijalne ili kućne potrebe. Otporna je na udarce i habanje, što je čini pouzdanim partnerom u vašim svakodnevnim poslovima.

  Jednostavna Za Održavanje

  Zahvaljujući svojoj glatkoj površini, naša sklopiva gajba lako se čisti i održava, osiguravajući higijenu i čistoću tokom upotrebe. Samo jedan brzinski potez četkom ili krpom, i vaša gajba će izgledati kao nova, spremna za sledeće upotrebe.

  Raznolika Upotreba

  Ova sklopiva gajba ne samo da olakšava transport i skladištenje, već je takođe idealna za razne druge svrhe. Možete je koristiti za organizovanje domaćinstva, transport hrane ili pića na pikniku, pakovanje opreme za kampovanje ili čak kao deo inventara u maloprodajnim ili veleprodajnim objektima.

  Ekološki Prihvatljiva Opcija

  Kao odgovorna kompanija, trudimo se da ponudimo proizvode koji ne samo da su praktični, već i prijateljski nastrojeni prema životnoj sredini. Naša plastična sklopiva gajba je izrađena od materijala koji se mogu reciklirati, što je čini održivim izborom za vaše potrebe skladištenja i transporta.

  Uzmite kontrolu nad svojim skladištem i transportom sa našom plastičnom sklopivom gajbom koja spaja praktičnost, izdržljivost i sigurnost. Sada je vreme da olakšate svoj svakodnevni rad i investirate u proizvod koji će vas pratiti dugi niz godina. Naručite svoju sklopivu gajbu danas i doživite revoluciju u transportu i skladištenju!

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …