Rebrasti redukovani T razdelnik

  90.00 рсд

  Fizičke i hemijske karakteristike:

  • radni pritisak: do 3 bara
  • dimenzija:20mm – 16 mm – 20 mm
  • UV stabilan

   

  Idealan T spoj koji se koristi za spajanje polietilenskih i kapajućih cevi različitih dimenzija pomoću rebrastog konusa. Unijaplast predstavlja sinonim za kvalitet i pouzdanost u oblasti poljoprivrednog navodnjavanja. Sa širokim asortimanom proizvoda, uključujući polidrip cevi, lpe fitinge  i rebraste fitinge.

   

  Opis

  Rebrasti redukovani T razdelnik za Polietilenske i Kapajuće Cevi

  Rebrasti redukovani T razdelnik je idealan T spoj za spajanje polietilenskih i kapajućih cevi različitih dimenzija u sistemima za navodnjavanje. Ovaj spoj koristi rebrasti konus za čvrsto i pouzdano spajanje. Fitinzi su dizajnirani za rad pod pritiskom do 3 bara i dolaze u dimenziji od 16mm i 20 mm. Izrađeni su od visokokvalitetnog UV stabilnog materijala, pružajući izuzetnu otpornost na atmosferske i fizičke uticaje.

  Fitinzi su neophodni za spajanje raznih delova sistema za poljoprivredno navodnjavanje i zalivanje. Njihova izdržljivost i pouzdanost čine ih idealnim za širok spektar aplikacija u poljoprivrednom navodnjavanju. Evo nekoliko primera za njihovu primenu:

  • Spajanje glavnog voda i 1-2 kapajuće trake
  • Spajanje dve kapajuće trake pomoću holendera
  • „L“ spoj 2 kapajuće trake pod uglom od 90° pomoću holendera
  • „T“ spoj 1-2 kapajuće trake
  • Konekcija između lay flat cevi i konektora, pomoću startera
  • Spajanje dve polietilenske ili kapajuće cevi – moguće i različitih dimenzija
  • Zatvaranje polietilenskih i kapajućih cevi pomoću čepa
  • Zatvaranje polietilenskih i kapajućih cevi pomoću prelamanja

   

  Rebrasti redukovani T razdelnik je ključni deo sistema za navodnjavanje, omogućavajući efikasno i precizno distribuiranje vode duž cevi. Njegova jednostavna instalacija i izdržljivost čine ga neizostavnim delom modernih sistema za poljoprivredno navodnjavanje. Uz njegovu upotrebu, osiguravate optimalnu produktivnost i efikasnost vašeg sistema za navodnjavanje kap po kap.

  Napredna Metoda Navodnjavanja Kap po Kap: Očuvanje Vode i Optimalni Rast Biljaka

  Savremena metoda navodnjavanja kap po kap omogućava precizno snabdevanje vodom korena biljaka, štedeći vodu i omogućavajući efikasno unošenje tečnih đubriva. Ovaj sistem obezbeđuje optimalan rast i razvoj useva, čineći navodnjavanje ključnim faktorom za uspešan usev.

  Uloga Unijaplasta u Poljoprivredi: Pouzdan Partner za Navodnjavanje

  Unijaplast predstavlja sinonim za kvalitet i pouzdanost u oblasti poljoprivrednog navodnjavanja. Sa širokim asortimanom proizvoda, uključujući polidrip cevi, lpe fitinge  i rebraste fitinge. Unijaplast pruža sveobuhvatna rešenja za efikasno i održivo poljoprivredno navodnjavanje.

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA:

  20MM X 16MM X 20MM

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …