Platno za ograde 2m x 25m 90%

  7,750.00 рсд

  Specifikacija:

  • ŠIRINA: 2m
  • DUŽINA: 25m
  • GUSTINA: 90%

   

  Platno za ograde 90% ima sledeće karakteristike :

  stvara efikasnu zaštitu od ekstremne sunčeve svetlosti

  obezbeđuje optimalnu ventilaciju i temperaturu

  štiti od nepovoljnih vremenskih uslova, kao što su vetar, grad

  rupe postavljene na ivici za lakšu montažu

   

  Koristi se u:

  u rasadnicima, hortikulturi, šumarstvu i staklenicima

  pokrivači za terase, balkone, ograde prostore za rekreaciju i sportove

   

  Platno za ogradu možete vezati UV kopčama iz prodajne ponude Unijaplast-a.

   

  Opis

  Platno za ograde 2m x 25m 90% za privatnost je idealan izbor za komercijalno gradilište ili privatna dvorišta da izdrži teške vremenske uslove, kao što su vetar i sunce. Naše platno za ograde je visokog kvaliteta. Daje vam mogućnost za razne veličine od širine 1 metara do 2 metra, dužine 25 metara i 50 metara boja je tamno zelena.

  Platno za ograde 2m x 25m 90% za zaštitu privatnosti može sprečiti neželjene gledaoce. Blokirati vetar oko gradilišta i blokirati ružna područja. Može se koristiti kao nadstrešnica, tenda itd. u vašem dvorištu, terasi, prilazu, školskom dvorištu, sportskom terenu, čamcu i tako dalje.

  Pletena mreža sa rupicama sa strane za pričvršćivanje sa UV stabilizatorom. Platno stabilizovano sa višim stepenom stabilizacije kako bi se sprečila degradacija mreže ultraljubičastim zracima sunca i na taj način traju duže od ostalih. Platno protiv sunca pomaže u kontroli:temperature,svetlost,voda i vlaga prirode prema zahtevima što rezultira najboljim učinkom i zadovoljstvom korisnika. Dužine mogu biti proizvoljno krojene bez rasipanja strukture materijala. Instalacija je vrlo jednostavna uz korišćenje odgovarajućih UV kopči ili vezica. Korišćenjem platna protiv sunca dobijamo najveću količinu raspršene (difuzne) svetlosti sa manje UV svetla. Što je posledica svojstva belog pigmenta da rasipa svetlost i apsorbuje UV zrake.

  Napravljena je od 100% novih polietilenskih materijala (ne recikliranog materijala), sa visokom zateznom čvrstoćom, izdržljivom pletenom konstrukcijom, iznutra tretiranom UV zračenjem. Dvostruko prošiveni povez za poboljšanje tkanja i veću izdržljivost.

  UNIJAPLAST je postao prepoznatljiv i po širokoj ponudi platna za ograde kao i mreža protiv sunca.

  Dodatne informacije

  SPECIFIKACIJA:

  ŠIRINA:2M DUŽINA:25M GUSTINA:90%

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …