PE bure 50L 2 otvora

  1,280.00 рсд

  Ima sledeće dimenzije:

  • zapremina 50l
  • visina 550mm
  • širina 400mm

   

  Bure je namenjeno za prehrambenu upotrebu jer je proizvedeno od originalnog čistog materijala.Od postojanja naše firme u našoj ponudi se nalaze burad visokog kvaliteta u raznim litražama. Provereno sigurno i kvalitetno.

  Opis

  PE bure 50l 2 otvora predstavlja izuzetno praktično i svestrano rešenje za različite potrebe skladištenja i transporta tečnosti. Izrađeno od visokokvalitetnog polietilena, ovo bure je poznata po svojoj izdržljivosti, hemijskoj otpornosti i bezbednosti za upotrebu u prehrambenim i drugim industrijama.

  Sa svojih 50 litara zapremine, ovo PE bure je savršeno za srednje do manje količine tečnosti. Idealno je za čuvanje vode, hemikalija, ulja ili drugih tečnosti u industrijskim postrojenjima, radionicama, ali i domaćinstvima. Svojom kompaktnom veličinom, olakšava manipulaciju i smeštanje u različite prostore.

  Jedna od ključnih prednosti PE buradi je sigurnost u vezi sa skladištenjem tečnosti koje su namenjene ljudskoj potrošnji. Materijal je bezopasan i ne reaguje sa sadržajem, čineći ih savršenim izborom za skladištenje vode ili drugih napitaka.

  Osim toga, PE burad su lagana za održavanje i čišćenje. Glatka unutrašnja površina olakšava pranje i održavanje higijene. Sa svojom dugotrajnom izdržljivošću, ova burad pružaju pouzdanost tokom dužeg vremenskog perioda.

  Uz sve ove karakteristike, PE bure 50l 2 otvora postaje neizostavni partner u efikasnom i sigurnom upravljanju tečnostima. Bilo da je reč o industriji, radionici ili domaćinstvu, ova burad predstavljaju jednostavno i pouzdano rešenje za vaše potrebe skladištenja i transporta tečnosti.

  PE bure od 50 litara je izuzetno povoljno rešenje za skladištenje prehrambenih namirnica iz nekoliko ključnih razloga. Prvo, kvalitetan polietilen od kojeg je izrađeno osigurava potpunu bezbednost hrane koja se čuva unutar njih. Bez reakcija s materijalom bureta, ovo PE bure čuva integritet i kvalitet namirnica.

  Uz to, PE bure je izuzetno dugotrajno, pružajući sigurnost da će vaše prehrambene zalihe biti dobro sačuvane tokom vremena. Materijal je otporan na spoljne uticaje, čime se obezbeđuje dugotrajna zaštita namirnica od svetlosti, vlage i drugih faktora koji mogu uticati na njihovu svežinu.

  Ukupno gledano, PE bure od 50 litara pruža optimalnu kombinaciju sigurnosti, praktičnosti i dugotrajnosti za skladištenje prehrambenih namirnica u svakodnevnom životu.

   

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA:

  ŠIRINA:400mm VISINA:550mm

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …