Lpe koleno VN

136.00 рсд

Lpe koleno VN ima sledeće tehničke karakteristike:

  • radni pritisak: do 4 bara
  • dimenzija: 16 mm i 20mm
  • navoj mašinski: 3/4″ VN
  • UV stabilno

 

Idealno za spajanje glavnoga voda sa kapajućim cevima pod uglom od 90° u sistemima za navodnjavanje. Spoj između startera i glavnog voda omogućava VN (vanjski navoj) od 3/4″, a između kapajuće cevi i startera trn sa navojnom kapom.

 

Opis

Lpe koleno VN je idealno spajanje glavnoga voda sa kapajućim cevima pod uglom od 90° u sistemima za navodnjavanje. Spoj između startera i glavnog voda omogućava VN (vanjski navoj) od 3/4″, a između kapajuće cevi i startera trn sa navojnom kapom. Lpe koleno VN je otrpono na vremenkse promene.

Fitinzi PN4 se preporučuju za navodnjavanje u poljoprivredi i pejzažu. Redizajniran poklopac omogućava da se uklapa sa tankozidnim cevima i trakom za kapanje. Obezbeđuje minimalan gubitak pritiska u delovima sistema gde je ugrađen. Radni pritisak je 4 bara. Jednostavno rešenje koje nudi širok asortiman proizvoda.

Fitinzi do 4 bara se koriste za spajanje raznih delova sistema PoliDrip® kapajućih cevi, za poljoprivredno navodnjavanje i zalivanje. Takođe su idealni i za spajanje tankozidnih cevi do 4 bara pritiska (prečnika 16 i 20 mm) u sistemima za poljoprivredno navodnjavanje i zalivanje. Izrađuju se od kvalitetnog UV stabilnog plastičnog materijala, otpornog na fizičke i atmosferske uticaje.

Savremena metoda navodnjavanja je kap po kap. U sistemu za navodnjavanje kap po kap, voda dovodi do korena biljaka kroz kolekciju plastičnih cevi, bočnih cevi i ventila. Ove komponente, kontrolisane uz pomoć kapaljke i pumpi za vodu. Uz pomoć sistema za navodnjavanje kap po kap, lako je obezbediti tečno đubrivo korenovim sistemima biljaka.

Navodnjavanje je veštačka primena vode na zemljište kroz različite sisteme cevi, pumpi i raspršivača. Navodnjavanje se obično koristi u oblastima gde su padavine neredovne ili suva vremena ili se očekuje suša. Postoji mnogo vrsta sistema za navodnjavanje, u kojima se voda ravnomerno snabdeva celom njivom.

Unijaplast je sinonim za poljoprivredno navodnjavanje pogotovo polidripsko navodnjavanje prevashodno za navodnjavanje tuja, malina, borovnica, zivih ograda…

 

Dodatne informacije

PREČNIK:

16 X 1/2, 16 X 3/4

Ime
E-pošta
Telefon
Enquiry

Možda će vam se svideti …