Lay flat starter UN

  50.00 рсд

  Tehničke karakteristike:

  • radni pritisak: do 3 bara
  • dimenzija UN navoja: 1/2“ i 3/4“
  • materijal: polipropilen, poliacetal
  • UV stabilna
  • za montažu koristi se bušač od 13 mm

   

  Lay flat starter UN je kompatibilan sa svim lay flat crevima i raznim tipovima fitinga za navodnjavanje ili slične namene.

   

  Opis

  Otkrijte Efikasnost Lay flat startera UN za Navodnjavanje u Poljoprivredi

  Lay flat starter UN je ključan element koji omogućava efikasno navodnjavanje. Kada je u pitanju očuvanje resursa i postizanje maksimalnog prinosa u poljoprivredi, pravilno navodnjavanje je od suštinske važnosti. U ovom tekstu istražićemo karakteristike i prednosti ovog startera. Fokusirajući se na model sa radnim pritiskom do 3 bara, unutrašnjim navojem i izrađenim od polipropilena i poliacetala. Kao i njiegovu vitalnu ulogu u održavanju uspešne poljoprivredne proizvodnje, posebno tokom perioda visokih temperatura.

  Prednosti Lay Flat Startera UN

  Lay flat starteri su neophodan deo sistema za navodnjavanje kap po kap zbog svoje fleksibilnosti i pouzdanosti. Njihov radni pritisak do 3 bara omogućava optimalno raspršivanje vode, čime se obezbeđuje ravnomerna distribucija vode duž cele trake. Materijali poput polipropilena i poliacetala garantuju izdržljivost i dugotrajnost, čak i u ekstremnim uslovima.

  Namena Lay Flat Startera UN

  Lay flat starter UN igra ključnu ulogu u povezivanju startera i lay flat creva. Jedna strana startera se jednostavno priključuje na glavni vod lay flat creva, dok druga strana služi za dalju konekciju uz pomoć unutrašnjeg navoja. Ova fleksibilnost omogućava poljoprivrednicima da prilagode navodnjavanje potrebama različitih useva i terena, što rezultira efikasnijim korišćenjem resursa i optimizacijom prinosa.

  Važnost Pravovremenog Navodnjavanja

  U poljoprivredi, pravovremeno navodnjavanje postaje kritično, posebno tokom perioda visokih temperatura. Tokom vrućih letnjih meseci, biljke zahtevaju više vode kako bi ostale hidrirane i održale optimalan rast i razvoj. Nedostatak vode može dovesti do stresa kod biljaka, smanjenja prinosa i čak potpunog propadanja useva. Lay flat slavine za kap po kap pružaju efikasno rešenje za ove izazove. Omogućavajući precizno doziranje vode direktno u korenu biljaka. Čime se smanjuje gubitak vode usled isparavanja i osigurava optimalna iskorišćenost resursa.

  Zaključak

  Ukratko, lay flat starteri UN sa radnim pritiskom do 3 bara i izrađeni od polipropilena i poliacetala, predstavljaju ključni element efikasnog sistema za navodnjavanje u poljoprivredi. Njihova upotreba omogućava ravnomerno navodnjavanje. Što je od suštinske važnosti za postizanje optimalnih rezultata u poljoprivrednoj proizvodnji, posebno u uslovima ekstremnih temperatura. Stoga, investiranje u kvalitetne lay flat startere može doneti značajne koristi u vidu povećanog prinosa i očuvanja resursa.

  Dodatne informacije

  PREČNIK NAVOJA UN:

  1/2", 3/4"

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …