Lay flat spojnica VN rebrasta PN6

  430.00 рсд940.00 рсд

  Lay flat spojnica VN rebrasta PN6 ima sledeće tehničke karakteristike:

  • otporna na koroziju i druge hemijske supstance
  • UV stabilizovana
  • otporna na vremenske promene
  • radni pritisak 6 bara
  • prečnici su FI52 x 2“, FI76 x 3“, FI100 x 3“ i FI x 4“.

   

  Lay flat spojnica VN rebrasta PN6 je kompatibilna sa svim lay flat crevima sa tržišta. Uverite se u kvalitet naših proizvoda i unapredite svoje navodnjavanje sa Lay Flat fitinzima visokog kvaliteta iz Unijaplast-a.

  Opis

  Lay Flat Spojnica VN Rebrasta PN6: Pouzdanost i Efikasnost u Zatvaranju Lay Flat Creva

  O Lay Flat Spojnici VN Rebrastoj PN6

  Lay Flat spojnica VN rebrasta PN6 predstavlja neizostavni deo u sistemima za navodnjavanje i građevinarstvo. Omogućava sigurno i efikasno spajanje lay flat creva sa priključcima koji imaju mašinski navoj. Izrađena od izuzetno čvrste i kvalitetne plastike. Spojnica VN rebrasti fiting garantuje pouzdanost i dugotrajnost u različitim uslovima.

  Prednosti Korišćenja Lay Flat Fitiniga

  Korišćenje UV stabilizatora u proizvodnji lay flat fitinga dodatno pojačava njihovu izdržljivost na vremenske promene. Čineći ih idealnim za spoljašnju upotrebu. Visokokvalitetni materijali i pažljiva izrada osiguravaju da lay flat fitinzi izdrže pritisak i obezbede stabilan protok tečnosti bez curenja ili propuštanja.

  Raznolikost i Kompatibilnost

  U našoj ponudi možete pronaći širok spektar fitinga za lay flat creva, odgovarajući različitim veličinama i tipovima creva koji se koriste u industriji navodnjavanja i građevinarstva. Bez obzira da li su vam potrebni fitinzi za creva manjih ili većih prečnika, naš asortiman će zadovoljiti vaše potrebe. Lay flat fitinzi Unijaplast-a su kompatibilni sa svim lay flat crevima dostupnim na tržištu, pružajući vam fleksibilnost i jednostavnost u izboru i upotrebi.

  Primene Lay Flat Creva

  Lay flat creva su široko korišćena u različitim industrijskim i poljoprivrednim aplikacijama. Osim u navodnjavanju i građevinarstvu, lay flat creva se koriste i u čišćenju od poplava, transportu vode na udaljenije lokacije, kao i u industriji prerade hrane i pića. Sposobnost creva da se položi ravno za skladištenje čini ih praktičnim za upotrebu i transport, dok njihova fleksibilnost omogućava lako spajanje i prilagođavanje dužine prema potrebama.

  Zaključak

  Lay Flat spojnica VN rebrasta PN6 je ključni deo sistema za navodnjavanje i transport tečnosti u industriji. Njegova pouzdanost, kompatibilnost i jednostavnost korišćenja čine ga neizostavnim alatom za svakog profesionalca ili entuzijastu u poljoprivredi. Pored poljoprivrede koristi se i u građevinarstvu i srodnim industrijama.

  Uverite se u kvalitet naših proizvoda i unapredite svoje navodnjavanje sa Lay Flat fitinzima visokog kvaliteta iz Unijaplast-a.

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA:

  FI52mm x 2", FI76mm x 3", FI100mm x 3", Fi100mm x 4"

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …