Kopča za polidrip

  8.00 рсд12.00 рсд

  Fizičke i hemijske karakteristike:

  • preporučena dimenzija žice: 3mm
  • dimenzija: 16mm i 20mm
  • UV stabilan

   

  Kopča za polidrip idealno rešenje za kačenje kapajućih cevi. Unijaplast predstavlja sinonim za kvalitet i pouzdanost u oblasti poljoprivrednog navodnjavanja. Sa širokim asortimanom proizvoda, uključujući polidrip cevi, lpe fitinge  i rebraste fitinge.

   

  |

  Opis

  Kopča za Polidrip: Pouzdana Veza za Vaš Sistem Navodnjavanja

  Kopča za polidrip idealno rešenje za kačenje kapajućih cevi. Pridržavajući se visokih standarda kvaliteta i praktičnosti. Kopča za kapajuće cevi predstavlja nezamenljiv deo vašeg sistema za navodnjavanje. Ova kopča je dizajnirana za jednostavno i sigurno kačenje kapajućih cevi na žicu, osiguravajući stabilnost i pouzdanost vašeg sistema.

  Sa preporučenim dimenzijama za cevi od 16mm i 20mm, kao i preporučenom debljinom žice od 3mm, kopča za Polidrip se lako prilagođava vašim potrebama. Izrađena od UV stabilnog materijala, osigurava dugotrajnost i otpornost na spoljne uticaje, čineći je idealnim izborom za spoljne sisteme navodnjavanja.

  Osim što omogućava sigurno kačenje cevi, ova kopča osigurava i optimalno pozicioniranje kapajućih cevi, što rezultira ravnomernim i efikasnim zalivanjem vaših useva. Jednostavna za montažu i korišćenje, kopča za Polidrip će vam uštedeti vreme i trud prilikom održavanja vašeg sistema navodnjavanja.

  Napredna Metoda Navodnjavanja Kap po Kap: Očuvanje Vode i Optimalni Rast Biljaka

  Savremena metoda navodnjavanja kap po kap omogućava precizno snabdevanje vodom korena biljaka, štedeći vodu i omogućavajući efikasno unošenje tečnih đubriva. Ovaj sistem obezbeđuje optimalan rast i razvoj useva, čineći navodnjavanje ključnim faktorom za uspešan usev.

  Uloga Unijaplasta u Poljoprivredi: Pouzdan Partner za Navodnjavanje

  Unijaplast predstavlja sinonim za kvalitet i pouzdanost u oblasti poljoprivrednog navodnjavanja. Sa širokim asortimanom proizvoda, uključujući polidrip cevi, lpe fitinge  i rebraste fitinge. Unijaplast pruža sveobuhvatna rešenja za efikasno i održivo poljoprivredno navodnjavanje.

  Nabavite svoju kopču za Polidrip danas i osigurajte stabilnost i efikasnost vašeg sistema za navodnjavanje. Vaši usevi zaslužuju najbolje!

   

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA:

  FI16MM, FI20MM

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …