Kanta sa pedalom 120L

  5,120.00 рсд

  Kanta 120L sa pedalom ima sledeće karakteristike:

  Boja: plava i zelena

  Zapremina: 120 l

  Težina:oko 9 KG (+/- 3%)

  Materijal:HDPE (polietilen visoke gustine)

  Otporan na temperaturu: od -30 C do +80 C

  Maksimalna nosivost: *max punjenje 48 (+/-5%) *max ukupna težina 60 (+/-5%)

   

  U zaključku, kanta od plastike sa točkovima i pedalom za smeće je izdržljiva, praktična i estetski privlačna za sakupljanje otpada. Njene prednosti uključuju izdržljivost, veliku zapreminu, praktičan dizajn sa ručkom za pomeranje, zatvarajući poklopac, mobilnost i estetski dizajn. Ova vrsta kante pruža pouzdano i sigurno čuvanje otpada i olakšava održavanje čistog okoliša.

   

   

  Opis

  Kanta sa pedalom 120L od plastike za smeće je praktična i se koristi za sakupljanje i odlaganje otpada na našim ulicama, dvorištima i javnim prostorima. Ova vrsta kante je posebno dizajnirana sa točkovima kako bi olakšala transport i manipulaciju prilikom pražnjenja smeća.

  Jedna od glavnih prednosti plastične kante sa točkovima je njena izdržljivost i otpornost na spoljne uticaje. Izrađena od kvalitetne plastike, ova kanta je čvrsta i dugotrajna, što je čini idealnim za korišćenje u svim vremenskim uslovima. Bez obzira da li je vruće, kišovito ili hladno, kanta će ostati nepromenjena i pružiti sigurno i pouzdano čuvanje otpada.

  Kanta sa pedalom 120L zelena, ima praktičan dizajn sa ručkom za pomeranje. Ove ručke se nalaze na vrhu kante i omogućavaju korisnicima da lako povuku ili gurnu kantu bez većeg napora. To čini transport kante jednostavnim, bez obzira na teren ili udaljenost koju treba preći.

  Kanta sa pedalom 120L zelena takođe ima i poklopac koji se čvrsto zatvara. Ovaj poklopac ima zaštitnu ulogu, sprečavajući širenje neprijatnih mirisa i sprečavajući pristup životinjama i insektima otpadu. Ovo je posebno važno za održavanje higijene i čistog okruženja.

  Još jedna prednost kante sa točkovima je njena mobilnost. Zahvaljujući točkovima koji se lako okreću, ova kanta se može jednostavno pomerati po potrebi. To znači da se smeće može lako izneti na put ili preneti do mesta gde se vrši pražnjenje. Ovo je naročito korisno za komunalne radnike koji obavljaju redovno sakupljanje smeća.

  Konačno, važno je napomenuti da je održavanje kante od plastike sa točkovima jednostavno. Plastični materijal je lak za čišćenje i otporan na koroziju, što omogućava dugotrajnu upotrebu. Redovno čišćenje i održavanje kante će osigurati da se sigurno koristi u dugom vremenskom periodu.

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA:

  VISINA:964mm DUŽINA:480mm

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …