Spojnica silikonska za žice 3mm

  445.00 рсд

  Automatski sistem navodnjavanja pružiće Vam udobnost automatizacijom i sigurnost pravovremenog i kvalitetnog zalivanja žednih, zelenih površina, bilo da se radi o zalivanju vašeg travnjaka, uređene bašte ili održavanju sportskih terena.

  U zavisnosti od veličine i složenosti sistema, prosečno vreme ugradnje je 2-5 dana.

  Rasprskivači su ukopani u nivou vašeg travnjaka. Napajaju se preko cevnih sistema skrivenih ispod površine zemlje i izlaze samo za vreme zalivanja, koje je automatizovano na osnovu predhodno definisanih parametara. Nakon uspešno obavljenog prskanja travnjaka, raspršivači se vraćaju utravnjak i ne smetaju košenju i drugim aktivnostima.

  Opis

  Današnja Hunter ponuda je postala potpuna, tako da svojim izuzetno kvalitetnim proizvodima u celini zadovoljava i potrebe projekanata, kao i potrebe profesionalnih izvođača radova na zalivnim sistemima. Bez obzira na to da li je reč o Vašem dvorištu, maloj bašti ili o ogromnom parku za slobodno vreme, pouzdanost Hunter proizvoda je upravo ono što ste oduvek tražili. Ako su Vam potrebni rotacioni ili spray-rasprskivači, odgovarajući ventili ili automati za upravljanje, ako želite kompletan zalivni sistem, treba da upamtite samo jedno ime – a to je Hunter®.

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry