Filter sa mrežom i slavinom 6/4″

2,025.00 рсд

Filteri za odstranjivanje mehaničkih nečistoća iz vode. Laka montaža i održavanje. Ugradna slavina služi za ispiranje filtera a hidrociklonski dodatak za bolje odvajanje nečistoća.

Tehnički podaci:

• konekcija: 6/4″ vn
• protok vode: do 200 l/min
• finoća filtriranja: 120 mesh
• radni pritisak: do 6 bara
• otporan na koroziju i UV stabilan

Opis

Filter sa mrežom i slavinom 6/4″ je pogodan za filtriranje peska i neorganskih čestica.

Kompletna konstrukcija od polipropilena ojačana staklom čini filter izdržljivim na vreme, sunčevo zračenje i hemikalije. (telo PPC, kertridž-diskovi PPC, ekran INOKS).

Revolucionarno rešenje za non-stop filtraciju. Dolazna prljava voda se forsira kroz pravac ploča sa mlaznicom na unutrašnju stranu filtera od nerđajućeg čelika ekran. Ovo centrifugalno kretanje i gravitacija pokreću krhotine prema dole i van ventila za ispiranje. Periodični otvaranje ventila za ispiranje će osloboditi prljavštinu iz oblasti otpada bez potrebe za otvaranjem filtera čišćenje, tako da se filter održava čistijim tokom dužeg perioda.

Veza je linearna. Može se koristiti kao glavni ili sekundarni filter. Primene: instalacija sa emitivnim cevima navodnjavanje stabala mikro-prskalicama baštovanstvo (prskalice iskačuće).

Opremljen sa dve baze za manometre. Lako se čisti uklanjanjem elementa ekrana sa kućište filtera za ispiranje. Čišćenje se postiže pritiskom diferencijal je blizu 0,9 – 1,0 bara.

Ime
E-pošta
Telefon
Enquiry